donderdag 2 februari 2012

Steve Beckow: Aartsengel Michaël over ‘Onze Reis naar de Sterren’.


Steve Beckow: Aartsengel Michaël  
‘Onze Reis naar de Sterren’.


31 jan 2012    (vertaling winny)


Het volgende is een reading tussen Steve Beckow, zijn vrouw D’Arcy en Aartsengel Michaël, via Linda Dillon, over de komende ‘Reis naar de Sterren,’  die ook de onthulling betekent van ET en UFO aanwezigheid.
Wij hebben op onze regeringen gewacht voor de onthulling en dat hebben ze niet gedaan. Wij nemen nu het proces van de Onthulling van ET /UFO in onze eigen handen.
Meer dan honderd mensen zullen zaterdag 4 februari 2012 aan boord gaan van de Neptune, het moederschip van Grener van Ashira van de Neptune, de president van de Intergalactische Counsil(Raad) voor een 10 daagse trip door de vloot en een trip naar een andere planeet. We zullen op 14 februari terugkeren (of eerder als mensen andere verplichtingen hebben).
Deze reading geeft wat meer details over de trip. Ik heb nog geen tijd gehad om het te testen maar zal dat doen als het beschikbaar wordt. Opnieuw dank aan Ellen voor die snelle transcriptie.

Geluidsband:  Linda Dillon Channels Archangel Michael, January 31, 2012

Linda Dillon:  Dit is een reading voor…. Iedereen… met Aartsengel Michaël, gechanneld door Linda Dillon op 31 januari. (2012)
Aartsengel Michaël:  Gegroet, ik ben Michaël.
Steve Beckow: Gegroet, Lord en ik denk dat u weet hoe opgewonden we allemaal zijn.
AEM: Ja, wij zijn dat ook. Want die opwinding is niet beperkt tot aan het Aardeplan en voor jullie kring. Het is helemaal en overal opwindend. En ja, wij zijn hier om te helpen, om te leiden, niet om ons er mee te bemoeien. Jullie hebben ons op ons woord geloofd en jullie zijn begonnen, lieve broeder, om voor mensen een katalysator te zijn. Jullie zijn in actie gekomen en jullie zijn naar voren gekomen om bij jullie sterrenbroeders en zusters te zijn. Dit is in volkomen verbinding met de aard die jullie hebben, met jullie missie en jullie bedoeling. En er is niemand een betere bondgenoot dan Grener van Ashira van de Neptune, want het kanaal is correct, deze is zeer serieus en hij heeft geen beuzelende aard.
Maar hij is degene geweest die de uitnodiging gemaakt heeft, vele jaren geleden, namens de Raad van de Aarde en zij hebben ervaren – de gehele Intergalactische Council heeft de frustratie en die onwilligheid of dat onvermogen ervaren van de Aarde vertegenwoordigers om een grotere of bredere of duidelijker deelname te krijgen van hen op de planeet.
Dus jullie hebben met een sprong het proces gestart en het is goed omdat wat dit ook doet, beste vredeskrijger, het wordt een menselijke, beweging van de achterban die naar voren komt  met begrijpen.
Dus de woorden en de politiek en de ladingen/zwaartes die zich ontwikkeld hebben rond Disclosure beginnen te desintegreren terwijl jullie je klaarmaken om op deze excursie te gaan en ja, als collectief en als individuen. Ja op dit vreugdevol ritje. Ik zal ook aanwezig zijn en zo zal Jezus/Sananda er zijn.
SB: Mijn vrouw D’Arcy geeft een zegeteken omdat zij heel verlangend is denk, ik om Jezus/Sananda te ontmoeten.
AEM: Niet meer verlangend dan hij is om hallo te zeggen en om haar ook te omhelzen.
SB: Prachtig. Lord, we hebben een aantal vragen voor u over die trip. En deze tape wordt op de site gezet en de vragen gaan over dat sommige mensen niet zaterdag kunnen maar wel maandag. Anderen kunnen maar een deel komen maar niet de hele trip. Sommige mensen hebben jonge kinderen. Sommigen zijn ouder en hebben medische condities. Sommigen zijn ziek maar willen de trip niet missen. En weer andere mensen hebben speciale behoeftes zoals suikerziekte behandelingen.
Kunt u over dit hele onderwerp even praten van wat mogelijk en wat niet mogelijk is?
AEM: Nou, ja, daar kunnen we over praten. Ten eerste, maak je geen zorgen over de leeftijd. Laten we hier even specifiek over zijn. We willen niet dat iemand komt die onder de leeftijd zit van meerderjarigheid, wat dat dan ook is in die bepaalde provincie, staat of land, omdat we niet willen dat bezorgde ouders zich uitsloven. Als het kind de ouder vergezelt, dat zou een andere situatie zijn, maar de kinderen kunnen gewoon niet van hun huis verdwijnen. Dat zou dwang betekenen. En dan zou het ook de spirit veranderen en een stemming maken van kidnapping en drama en dat zou het laatste zijn dat iemand van ons ook maar wil.
Als er ziektes bestaan, als er iets is van arthritis tot aan diabetes tot aan kanker tot aan Alzheimer, of gewoon wat jullie lumbago noemen, dan kunnen ze komen, omdat er prachtige heling gedaan wordt. Toen ik met Grener sprak en ook met het kanaal, spraken we over de tune-ups (afstellingen/afstemmingen) die voor ieder van jullie beschikbaar zijn die in deze tijd er voor kiest om naar voren te komen.
Nou, we hebben begrepen en zeker Grener heeft begrepen dat 10 dagen een hele lange tijd is in het menselijke rijk. Voor velen van jullie is dat een uitgebreide vakantie, omdat jullie verplichtingen hebben en er zijn hartsverplichtingen en verantwoordelijkheidsverplichtingen  en dingen die je beloofd hebt en dingen die je niet ongedaan wilt laten. Als je maar een dag kunt komen dan zullen we daar aan denken, maar we zullen niet stoppen met wat we doen om, zullen we zeggen, iemand op te halen. Dus is dit geen zekerheid maar dan het is zeker een mogelijkheid.
Die tien dagen zullen helemaal niet voelen als tien dagen. En voor sommigen van jullie zal het soms voelen dat je heel lang bent weggeweest en dan op andere momenten zal het voelen alsof je maar enkele minuten weg was, zoveel is er dan gebeurd. We proberen niet om de tijd te laten krimpen, waar de sterrenbroeder en zusters zeer toe in staat zijn, jumping time, dat is door de tijd springen, zoals je weet. Maar we willen de tijd niet krimpen want wat we willen is dat jullie bewuste geesten niet alleen de vreugde, de vriendschap, de verwantschap, de terugkeer naar huis, maar ook de informatie, de technologie, de geschenken die beschikbaar zijn, zullen absorberen. Dus willen we dat niet doen inkrimpen. Dus zal het een gevoel van 10 dagen zijn.
Nu, als iemand de behoefte heeft om prematuur (vroeger) terug te keren, dan zal daarvoor worden gezorgd en daar wordt met grote gratie en zeer gesmeerd voor gezorgd. Dat is geen punt. Er is ook een vraag dat het kanaal heeft vergeten, want ze vroeg om haar hond mee te brengen. Bepaalde dieren zullen worden toegestaan om aan boord te komen, maar opnieuw, het is de kwestie voor hen dat ze afgestemd zijn op de energie. Niet alle honden, niet alle dieren – katten bijvoorbeeld – zijn afgestemd op de energie van de sterrenwezens. Nu, velen die vorm hebben aangenomen zijn feitelijk zelf sterrenwezens die zijn gekomen om jullie gewoon te vergezellen terwijl je over de planeet reist. Dus sommige dieren zullen worden toegestaan. Dat zal een selectie zijn. We willen jullie niet aanmoedigen de mensen te vertellen dat de deur open is voor alle dieren die komen. Die krijgen ook een beurt, heb geen zorgen daarover. Maar dat komt later.
Beantwoord dat jouw vraag?
SB: Ja, dat doet het, Lord.
Kunt u onze luisteraars een idee geven van de agenda of het schema, wat ze aan boord gaan doen, waar ze naar toe gaan, alstublieft?
AEM: Nou, allereerst jullie gaan gewoon – jullie moeten allemaal acclimatiseren. En we zullen jullie ook acclimatiseren aan het schip. Denk aan deze delegatie, wat wij gedaan hebben is dat we geprobeerd hebben om dit in de menselijke ervaring aan te passen terwijl er genoeg aroma overblijft van de sterren dat jullie niets zullen missen! Dus natuurlijk zal er een welkom thuis viering zijn. Er zal een grote gejubel en viering zijn omdat jullie een aantal oude vrienden gaan zien! Ja, dat is het zij effect wat er gebeurt.
Jullie zullen de gelegenheid hebben – en voor sommigen van jullie zal het interessanter zijn en voor anderen minder interessant – maar jullie zullen worden blootgesteld aan wetenschapsschepen, healende schepen – omdat ieder daarvan boegen heeft, en in de healing schepen is dit waar – of in de healingboegen eigenlijk,  is dit waar de aanpassingen en de healingen gebeuren voor degenen die niet in orde zijn, of die werkelijk een hogere afstemming moeten hebben, wat ze niet eens weten, dat kan daar gebeuren. Voor sommige zal de wetenschap fascinerend zijn en dat zal hen veel helpen herinneren dat ze zijn vergeten.
Nu, als we wetenschap hier bij in sluiten, praten we ook over technologie. Dus dit is een heel breed veld. Sommigen van jullie zullen hier dagen doorbrengen om te exploreren en te praten met de wetenschapsofficieren. Halizar is de chef wetenschapsofficier en hij zal zichzelf volledig beschikbaar maken, net als zijn bemanning. Zodat is een functie. Maar dan zal er een onderzoek zijn van het schip, of gewoon de ervaring van het schip. Ja, vraag het kanaal, zij weet hoe het is om aan boord te leven van een schip.
Dat gaat over slapen, eten, kijken naar de sterren, bezoeken afleggen, daarna hebben jullie ook gelegenheid om naar explorer schepen te gaan. Dit zijn kleinere voertuigen die naar buiten gaan en exploraties doen, zoals dat soms ook gebeurt in de sfeer die jullie planeet Aarde noemen, en soms verder weg, zoals de sector van de Plejaden. Dus sommigen van jullie zullen een zij-tripje maken, als het ware, op een van de explorer schepen. Jullie kunnen er spelen en bekend raken met de ruimte fietsen (space bicycles), de kleine – het zijn toestellen voor twee man, alhoewel er sommigen met vier zijn – die we gebruiken voor heel snel transport, meestal in Aarde’s atmosfeer, iets neerlaten of ophalen.
Er is nog veel meer activiteit op jullie planeet dan waar jullie  - en als ik zeg ‘jullie’ bedoel ik natuurlijk het collectief – waar jullie je bewust van zijn geweest. Dus dat is een beetje spelen. We proberen dit plezierig te maken, zo opwindend mogelijk, omdat als jullie terugkeren, dit aroma niet alleen wonder moet zijn, maar  dat het genoten wordt, dat het speels is, dat het prettig, plezierig is, dat mensen over de hele planeet zeggen, dat wil ik ook!  Dus jullie zijn de voorlopers, jullie wijzen de weg.
Er zullen veel briefings zijn. (= voorlichtingen). Sommige ervan zullen – we zullen de term “top geheim” noemen, zijn en dat zullen dan briefings zijn over wat er gebeurt achter het groter plaatje en sommigen ervan is wat er politiek, financieel, sociaal gebeurt op jullie planeet. Omdat we voelen dat als jullie terugkeren als afgezanten, moeten jullie volledig zijn voorgelicht over het achterliggend verhaal. Dus dit zal ook deel zijn van wat jullie doen.
Dan gaan we met het moederschip. We gaan collectief op reis. De bestemming is nu nog niet besloten. Er zijn veel gesprekken natuurlijk hierover omdat er natuurlijk veel culturen bij zijn betrokken. Jullie kennen Grener en de Raad, er zijn meer dan duizend planeten die vertegenwoordigd zijn en natuurlijk denkt iedereen dat zijn planeet het meest mooi is en het meest waard voor een reis. Maar het zal waarschijnlijk dichter bij de Aarde zijn.
Zo, tot nu toe, dat is de agenda die ontwikkeld is door de Intergalactische Raad samen met de {UFOG?} en de diverse bevelhebbers. Maar we weten ook dat jullie ook je agenda meenemen, en we zijn verlangend naar en open voor toevoegingen,  weg halen, uitbreiden en doen wat jullie ook willen doen.
SB: All right, Lord. Nou, dat is…  ongelooflijk opwindend. Ik stel nu een clustertje vragen hier, en u kunt er zich over buigen als u dat wilt.
Moeten mensen die komen de Engelse taal spreken, of is het in orde als mensen ook met andere talen komen? Dat is een. Nu, er zijn opinie leiders zoals David Wilcock, Drunvalo Melchiseden, Lisa Renée, Lauren Gorgo – zullen Grener en zijn team deze mensen uitnodigen, of moeten we hen uitnodigingen sturen? En moeten we dingen als camera’s meenemen of tape recorders, of voorzien jullie ons daarvan?
AEM: Ten eerste is het niet nodig om Engels te spreken. De voorziening om een taal te spreken – en bijvoorbeeld de voorziening om direct in te prenten, niet om vast te zetten, maar iemand gewoon, bij voorbeeld, die Lets spreekt te laten begrijpen wat er wordt gezegd hij wordt daarvan voorzien dus – dat is helemaal geen punt. In feite verwelkomen we een variëteit aan nationaliteiten, omdat dat weer zal helpen bij de terugkeer. En we zullen ook over die terugkeer praten, omdat dit een belangrijk stuk is.
Grener zelf zal sommigen van degenen uitnodigen waarvan jullie denken dat die opinieleiders zijn, en er zullen diversen zijn die altijd nee-zeggers zijn geweest. Maar het hele punt is dat dit een blije vereniging zal zijn. Dus we willen nu alleen hen uitnodigen die zeer verlangend en klaar zijn, of ze dat nou weten of niet, om de sluier af te gooien. Dus zo is hoe het zal gebeuren. Ze zullen – sommigen zullen licht verbaasd zijn en onvoorbereid maar er is niets dat ze werkelijk moeten meebrengen anders dan hun loopschoenen, en we kunnen daar ook nog voor zorgen als dat nodig is!
Wij hebben grote opslag op het schip weet je. Dus als je iets vergeet, maak je er geen zorgen over. We kunnen voor alles zorgen.
De tape recorders, de I-phones, de I-pads, de computers – het is niet zo dat we geen aanvullingen daarvoor hebben die we met jullie kunnen delen. We vragen je niet om uit te gaan om iets te gaan kopen. We willen niet dat deze reis duur wordt, geen ene rode cent. Behalve als jullie nieuwe loopschoenen willen hebben, dat is een ander verhaal. Maar – ik plaag jullie – maar nee, dat hoeft niet. Jullie kunnen je eigen spullen meenemen omdat je er bekend mee bent en op een prettige manier, dus is hier geen leercurve. Maar het is ook leuk om te zeggen: “:Kijk eens hier op mijn telefoon, op mijn camera, kijk naar mijn foto’s.” En het is een door mensen gemaakt instrument en daarom niet zo twijfelachtig als instrumenten die wij jullie zullen geven. Maar hoe dan ook, we willen niet dat iemand uit gaat en dingen gaat kopen. Breng mee wat je hebt, als je dat wilt. Maar maak je er geen zorgen om.
SB: Nog een stapeltje vragen. Ik maak ook een grapje over rondzwerven, lord. Kunnen we naar huis bellen?  Dat is een vraag. Hebben we computers nodig als we een dagboek willen schrijven of krijgen we instrumenten waarop we een dagboek kunnen bijhouden? Mijn vrouw is erg… ze duwt me en zegt dat ze zeer geïnteresseerd is in shoppen! [lachen]  En ik vind het niet erg om wat nieuwe kleren te kopen op het schip, inclusief nieuwe loopschoenen. Dus hebben we onze eigen computers nodig, moeten we die zelf meenemen? Of zullen we instrumenten hebben aan boord van het schip?
AEM: Jullie zullen instrumenten aan boord hebben. ieder appartement…  waarvan je kunt denken als…   Jullie zullen worden gehuisvest in je eigen kamers, wat wij appartementen noemen en ieder appartement is voorzien van wat jullie denken wat computers zijn. Dus als je een dagboek wilt bijhouden of notities wilt maken of wat voor jezelf, dat is helemaal beschikbaar. En er is geen tekort aan apparatuur. Iedere kamer heeft een computer.
SB: All right, Lord. Nou dat is…   ik denk dat is….
AEM: En ja, jullie kunnen gaan shoppen!
D’Arcy: Oh, prachtig!
SB: Oh, moeten we badgoed meenemen?
AEM: Het kanaal vroeg hetzelfde! En dus ja, we kunnen jullie zeggen dat je je bad spullen mee kunt nemen omdat er zijn wat jullie recreatie mogelijkheden noemen en ontspanningsvoorzieningen zijn voor mensen om te gebruiken. En ze kunnen dat privaat doen of samen met anderen.
SB: Medicatie, Lord, medicijnen, moeten mensen, zeg maar ik denk aan diabetici bijvoorbeeld, moeten ze hun medicijnen meenemen?
AEM: Ze -  we zeggen neem je medicijnen mee, omdat het je beter laat voelen. Het zal je laten voelen….   Jullie nemen een sprong in vertrouwen en we weten dit. Dus we zeggen, neem je medicijnen mee, maar weet dat je ze bij terugkeer je niet meer nodig hebt.
SB: Zeer goed. All right. Nou, dat besluit mijn deel van de tape. Ik ga het nu nog niet omgooien naar…..  
[EINDE]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten