woensdag 20 april 2011

Natalie Glasson - 17 april 2011

De Kracht van de Aanwezigheid van Vlinder Maan (Butterfly Moon)
Gechanneld door Natalie Glasson
 
17 april 2011
Sacred School van Om Na en Wijsheid van het Licht
Wekelijks gechannelde boodschap
www.omna.org
 
Butterfly Moon: Terwijl ik spreek met een stem en trilling van tederheid en liefde, richt ik me op de hele mensheid of mensen er nu naar luisteren of niet. Mijn energie strekt zich naar iedere ziel op Aarde uit wat je ook gelooft of begrijpt van jullie huidige werkelijkheid. Mijn grootste wens voor allen is om samen je te verenigen in blijheid en geluk maar ook met liefde; om deze reden is het dat ik mijn liefdevolle trillingen uitzend zonder uitzondering.
In acceptatie-zijn is een krachtige ervaring die iemands bewustzijn, daden en werkelijkheid kan transformeren op Aarde. Uiteindelijk is de praktijk van aanvaarding de praktijk van spirituele ontwikkeling want vanwege de al-een vereniging met de Schepper is acceptatie van Scheppers energie de enige noodzaak. Als jullie je pad van spiritueel ontwaken zien als een voortdurend proces van aanvaarding van de Schepper dan zullen jullie jezelf, je werkelijkheid en alles dat de Schepper is, meer volledig beginnen te ontdekken. Acceptatie kan op veel manieren worden beoefend maar als we de aandacht gericht houden om het licht, liefde en wijsheid van de Schepper te aanvaarden, dan hebben we een pad geschapen voor onszelf dat meer waar is en dat ons uiteindelijk zal voeren naar complete integratie met de ziel van de Schepper. Aanvaarding is te herkennen, toe te staan, te erkennen, te begrijpen en te geloven. Het kan ook betekenen om ermee overeen te stemmen, aan te nemen, in te stemmen, te ontvangen of ervoor te buigen. Het is belangrijk om dat alles te beoefenen met je aandacht alleen gericht op de Schepper; het is dánt dat je begint om de aanwezigheid van de Schepper te ontdekken en niet alleen in de hemelen of in universums, maar ook in ieder mens, in de natuur werelden, in situaties en in jezelf.
Om alles om je heen en in je in deze tijd te accepteren zonder veranderingen te willen maken maar de volmaaktheid ervan te zien is een erg mooie en krachtige oefening die jullie leven kan veranderen. Het kan vreemd lijken om te bedenken alles te aanvaarden zoals het nu is en om dit als de volmaaktheid te zien want de Schepper kan een verschuiving manifesteren in energieën of een transformatie manifesteren op veel niveaus, maar toch is het waar. Alleen als we werkelijk herkennen, erkennen en ons zelf toestaan gefocust te blijven en om alles lief te hebben, dan kunnen we de zuivere waarheid zien dat we binnenin en in de kracht bestaan die we hebben.
Dit is net zo verwant als je een televisieprogramma ziet terwijl je een boek leest, dan verspringt je focus van de werkelijkheid van het tv programma naar de werkelijkheid van het boek maar je focus is dan niet geconcentreerd en je kunt je niet bewust zijn van de verdere omgeving, en die herkennen, erkennen of die accepteren. Als je je alleen op het boek lezen zou richten en je jezelf zou aanzetten om je op ieder woord in het boek te richten, over de betekenis ervan zou mediteren, dan zou je volledig aanwezig zijn en zou je de werkelijkheid die het boek schiep helemaal accepteren bij elk nieuw woord dat je leest. Ieder woord zou je heden worden en je enige focus, in plaats van het verhaal te zien ontwikkelen zou je ieder moment beleven van het verhaal zonder afleiding van verleden of toekomst van het verhaal. Ieder moment zou speciaal en volmaakt voelen, dit is de macht van aanvaarding. Door de macht van aanvaarding/acceptatie zijn jullie in staat om in je heden te zijn en je heden te erkennen.
Om in het heden te leven of om in de praktijk van aanvaarding te bestaan moet je je realiseren dat ieder moment van jullie leven een gelegenheid biedt om je op een dieper niveau met de Schepper te verbinden.
Als jullie in staat zijn om werkelijk deze realisatie aan te pakken dan zijn jullie in staat om ieder aspect of mens in je werkelijkheid te zien als de aanwezigheid van de Schepper. Dit is verwant aan als je in een spel zit waar ieder karakter wordt gespeeld door de aanwezigheid en de ziel van Schepper, elke situatie in het spel heeft de energie van of wordt gemanifesteerd door de Schepper en zelfs jij als de hoofdrol wordt uitgespeeld door de energie van de Schepper.
Het lichaam dat je hebt is gewoon net als een kostuum dat je draagt als je in een spel zit. Jullie ego en persoonlijkheid zijn de kleding en samenstelling die je hebt om de rol te ontwikkelen die je speelt, maar de drijvende kracht van jullie zijn en energie, is de aanwezigheid van de Schepper. Als jullie je konden voorstellen dat de dag die je beleefde, vandaag of gisteren, een dag op het toneel was en dat de Schepper het deel van jou, van je vrienden en alle anderen speelde, kun je dan zien dat je achter de kostuums en vermomming de Schepper kan zien? Hoe anders zou je dan handelen en over anderen denken? Je zou herkennen dat dit de manier is die de Schepper wenst om in deze tijd door anderen heen te handelen en hun aanwezigheid zou accepteren, misschien zelfs blij en gelukkig zou zijn om in hun aanwezigheid te zijn. Met de aanwezigheid van aanvaarding en weten dat alles is zoals het moet zijn, ben je in staat om met grotere helderheid te zien, en zoveel meer te leren over de energieën van de Schepper die in en om jullie heen is. Jullie kunnen dan de kwaliteit van vriendelijkheid zien in een vriend en je kunt vragen om de kwaliteit van vriendelijkheid van de Scheppers in je geactiveerd te laten worden. Je kunt ook een demonstratie zien van boosheid door een ander en kunt de noodzaak erkennen om de Schepper alle aspecten van boosheid in je te laten oplossen.
Alles en iedereen is zo sterk verbonden dus wat anderen je laten zien is vaak een aanwijzing tot veranderingen die je moet maken of energieën die je moet vergroten in jezelf.
De bedoeling van mijn bezoekje vandaag is om de mensheid te helpen bij het accepteren van de aanwezigheid van de spirituele natuurrijken of van de energieën van de natuur. Vaak als jullie in de natuur lopen voel je dat je gevoed, opgetild en gehealed wordt. Ik weet dat dit vaak kan gebeuren in groene gebieden, door de aanwezigheid van kleur die werkt als een visioen en energetische healing. De aanwezigheid van de natuur kan kalmte brengen maar ook vrijheid van het stoffelijke lichaam en denken, het kan ons in het heden trekken en ons helpen om gewoon te wandelen met de bedoeling om te aanvaarden, en om onze energieën te ontwarren of ze los te laten. Als je in staat bent om je natuurlijke vermogen te gebruiken om door je hart of door je derde oog te kijken om de energiepatronen en zielen te zien die bestaan in de natuurgebieden en koninkrijken, dan zou je een regenboog van schoonheid zien. De natuurgebieden op de Aarde zijn verwant aan tempels, de verzamelde energie van de Schepper is zo sterk dat hij constant negatieve energie oplost en degene bekrachtigt die in hun aanwezigheid is om zich te verbinden op een dieper niveau met de Schepper. Er zijn vele verschillende aspecten van de spirituele natuurrijken die bestaan op Aarde en allen houden een geweldige kracht vast door hun zuiverheid en verbinding met de Schepper.
Sta jezelf toe om dit voor jezelf te ontdekken, als je in een natuurgebied kon zitten dat goed voelde en prettig voor je is met het focus en doel van aanvaarding, kun je voor je wezen een healing of voeding beginnen te krijgen.
Er is zoveel pijn en lijden die op Aarde gebeuren maar de mensheid begint zich te realiseren dat ze veranderingen moeten maken en transformaties of healing moeten aanzetten door hun eigen energetische en spirituele krachten. Ik, Vlinder Maan wens naar voren te komen met een boodschap van de natuurrijken dat jullie niet alleen zijn omdat spirits en zielen van de natuurrijken ook op de Aarde zijn om te leren en zich te ontwikkelen net als jullie en zij hebben een verantwoordelijkheid voor het welzijn van de Aarde en al haar prachtige manifestaties.
Zij stellen voor dat jullie beginnen te werken met hun energieën om de kracht van healing en liefde op de Aarde krachtig te maken, maar ook om jullie te helpen de verbinding met de natuurrijken te krijgen en je gevoeligheid te vergroten naar de energieën van de Schepper.
Ten eerste is het hun wens dat je ergens in een natuurgebied gaat, klein of groot, en jezelf even in vrede laat zitten, en om een meditatieve staat op te wekken.
Ze willen dat je de intentie van acceptatie van de Aarde vasthoudt met jullie werkelijkheid zoals die nu is op dit huidige moment. Veroordeel niets maar denk aan alle situaties die in jullie werkelijkheid en op de Aarde gebeuren.
Dan wensen ze jullie om jezelf te herinneren aan alle positieve wonderbaarlijke, prachtige bestaanswerelden en ervaringen van je huidige werkelijkheid en de Aarde als geheel. Jullie kunnen een positieve en liefdevolle energie in je wezen beginnen op te bouwen.
Vraag om de aanwezigheid van healing, liefde, kracht, evenwicht en harmonie in de natuurrijken die om je heen zijn om dicht bij je te zijn. Wees open met het focus van aanvaarding.
Je kunt deze energie voelen als een gekleurde energie die zich om je heen opbouwt en samensmelt met je wezen. Als je voelt dat je een grote bron hebt aanvaard van heilige energie, wil het natuurrijk voor je dat je dit uitdrukt vanuit je hart en dat je het licht voorstelt dat de Aarde omgeeft als een spiralende energie, samensmeltend en in de Aarde sijpelend maar ook in jullie werkelijkheid.
Vraag dat alle natuurgebieden rond de Aarde deze helende energie accepteren en die diep in de Aarde verzamelen, en het dan uitstralen met grootsheid over het land van de Aarde, alsof het een helende mist is waar je uit kunt putten.
Door deze praktijk werk je met de natuurrijken van de Aarde en help je hun kracht- en helende energieën de mensheid te laten ondersteunen in deze fase van de overgang.
Dit is de kracht van aanvaarding en dat is in jullie aanwezig op vele niveaus.
Wij zijn hier om jullie altijd te ondersteunen.
Butterfly Moon (Vlinder Maan bestaat in de feeën koninkrijken en hun trillingen, ze werken aan het opbouwen van banden tussen het feeënrijk en natuurrijken met de mensheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten