zondag 14 maart 2010

Bericht van Langa: 3 februari 2010( Vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

Emmanuel nam telepathisch contact met me op om me op het astrale plan te ontmoeten.
We kwamen elkaar tegen op ons normale ontmoetingspunt, een eenvoudige ruimte of kamer zonder deuren of ramen, onzichtbaar voor andere astrale reizigers, verborgen door bewustzijn.


Emmanuel kwam in zijn ‘stoffelijke’ vorm, een vorm die hij adopteert voor een gemakkelijker communicatie, daar ik de ‘bel van licht’-vorm geen lange perioden kan vasthouden.
Na de gewoonlijk begroeting vroeg ik hem waar deze samenkomst over ging, en hij antwoordde dat er iemand was die ik moest ontmoeten. Plotseling kwam er een ‘bel van licht’ door de muur heen, het was voor het eerst dat er een ander wezen dan Emmanuel deze kamer kon binnenkomen.


De energie die van dat wezen kwam was zo vredig en liefdevol, dat ik helemaal niet bang was, op geen enkele manier. Ik vroeg de entiteit of hij/zij een stoffelijke vorm kon projecteren.
Het licht in het centrum van de ‘bel van licht’ vervaagde snel en een prachtig ‘menselijk wezen’ materialiseerde zich en zei:”Ik groet je, ik ben Commander Ashtar Sheran,” ik stond voor een raadsel. Ik keek naar Emmanuel met miljoenen vragen in mijn ogen, maar hij glimlachte slechts.


Ik kon ook Ashtar zien glimlachen. Toen vroeg ik Ashtar permissie om door de vragentest te lopen die Emmanuel mij leerde om de identiteit te verifiëren van elk wezen dat ik misschien op het astrale plan zou ontmoeten.
Geen twijfel mogelijk dat het Ashtar was.


Wat er vervolgens gebeurde is moeilijk te beschrijven. Ashtar spleet mijn bewustzijn in tweeën en ik was toen op twee plaatsen tegelijkertijd.
Aan de ene kant was ik nog in de astrale ruimte met Emmanuel en Ashtar; en aan de andere kant was ik ergens anders alleen met Ashtar, in de buitenste ruimte. Ik voel me geneigd om Commander Ashtar te beschrijven, zijn liefdevolle aanwezigheid, zijn wijsheid, zijn immense kracht, etc, maar Emmanuel adviseerde me om dat niet te doen, en zei dat ik me beter op de boodschap kon richten dan op de boodschapper.

Ashtar zei telepathisch:

“Alle voorbereiding aan onze zijde is voltooid, alle communicatiekanalen met Aarde zijn geopend, en nu om onze hulp te verkrijgen is het noodzakelijk dat jullie de vibraties verhogen zo hoog als je kunt door middel van het stappen in de Universele Kracht (Universal Force). Jullie zijn op dit moment op Aarde omdat je een belangrijke rol hebt te spelen in het lopende verhaal van de Mensheid. En de keuzen die jullie vandaag maken zullen je toekomst gaan vormen. Onze zeer ontwikkelde technologie om bewustzijn op te sporen is voortdurend de trillingsgraad aan het monitoren van het menselijk collectieve bewustzijn, en we zien dat dit op dit moment wel betekenisvol aan het stijgen is maar niet snel genoeg, en dus is er op dit moment hulp van iedere Lichtwerker heel hard nodig.


Toen liet Ashtar me enorme ‘golven van licht’ zien, die in alle richtingen reisden, hij zei: “dit is de energie die ons samenbindt, het is Liefde. Liefde is de enige kracht in het Universum, er is geen andere bron van energie en hoe jullie je tot deze kracht verhouden bepaalt haar effecten op jullie niveau. Jullie zijn de bestuurders van energie en het is tijd voor iedereen om de keuze te maken hoe je deze Liefde/Levens energie-kracht in acties leidt.

Maak je keuze.”

Toen stopte hij met de projectie van zijn stoffelijke vorm en werd een bel van licht, en verdween. Een seconde later was ik weer ‘een’ en was ik terug in de astrale ruimte met Emmanuel..

Vraag: Emmanuel, wil je iets toevoegen aan Ashtar’s boodschap?

Ashtar’s boodschap is wijs en dat gaat verder dan woorden, en het is niet aan mij om er wat aan toe te voegen; ieder mens zal dit overeenkomstig zijn/haar bewustzijnsbreedte begrijpen.
Hij zegt maak vandaag je keuze, morgen zul je moeten vertrekken en de tickets moeten vandaag worden geboekt.


Hij zegt ook dat hulp van hogere wezens die verbonden zijn met het Christus-bewustzijn naar beneden komt via vortexen, deze vortexen openen zich als je een keuze maakt, en zo kun je kiezen welke soort energie je zal helpen op je reis, het is jullie geboorterecht.


Maar ongelukkig genoeg leeft het grootste gedeelte van jullie mensen hun leven alsof ze geen keuzes hebben, ze realiseren zich niet dat als ze niet kiezen, iemand anders voor hen zal kiezen.


Ondanks de plek waarop je bent in de spirituele evolutie, het is tijd om je keuze te maken. Deze keus kan niet met het hoofd worden gemaakt; het is essentieel om je hart te volgen. Als je de keuze maakt, open je een vortex van zeer krachtige energie en hier doorheen zal het Universum voor je zorgen overeenkomstig je keuze.


De Federatie van Licht is in dienst voor Gods Kosmisch Plan, ieder lid van de Federatie werkt voor het Licht dat is verbonden met de Levenskracht van Liefde, zelfs de ruimtetoestellen van de Federatie stralen Liefde uit.


De Federatie van Licht opereert normaal vanuit een hogere dichtheid dan die van jullie, dus om hun hulp effectiever te laten zijn, moeten jullie je trillingsgraad verhogen. De gemakkelijkste manier om dit te bewerkstelligen is om de stroom van Licht vibraties door je systeem te laten gaan. Gewoon door de eenvoudige daad Liefde te kiezen wordt de vortex geschapen en zal het hoogste deel van het trillingsspectrum door je heen stromen, die verhoogt je trillingssnelheid en maakt de transmissie van hulp vanuit hogere niveaus makkelijker naar jullie werkelijkheid.


Als eenmaal deze keuze is gemaakt, is het resultaat van de vortex absoluut en is er geen duistere kracht in het Universum krachtig genoeg om die te sluiten.

———–

Korte vragen en antwoorden met Emmanuel (algemene vragen van lezers)

Vraag: Je zei dat Gaia zichzelf dupliceert, creëert zij nieuwe materie?

A: Materie is niet de substatie waar jullie planeet van is gemaakt, Gaia is gemaakt van bewustzijn.

Vraag: En wie of wat zal besluiten op welke aarde ik verder ga met leven?

A: Je eigen bewustzijn zal je verbinden met de inter-dimensionale poort die het beste je meest dominante bewustzijnsfrequentie ondersteunt.

Vraag: In je laatste contact zei je ‘je besef zal je leiden om een leven te leven dat eervol en betekenisvol is’, wat is een betekenisvol leven?

A: Een betekenisvol leven is een leven met een bedoeling.
Bewustzijnsgroei schept helderheid over je werkelijke bedoeling in het leven. Jullie ziel is op deze planeet met een bedoeling, hoe sneller je ontdekt wat je bedoeling is, hoe sneller je kunt beginnen je leven betekenisvol te maken. En hoe betekenisvoller je leven is, hoe zaliger/goddelijker je zult zijn. (more blissful)

Vraag: Ik las dat in december 2012 diverse poorten op Aarde open gaan, en door deze poorten heen zullen mensen gaan ascenderen. Zullen we van te voren weten waar de locatie is van die portalen?

A. JULLIE zijn het portaal. Het Verenigde Veld van Goddelijkheid is niet buiten je maar in je.

Vraag: Enige tijd geleden zei je dat ‘totale vrijheid’ een paar stappen verder ligt; hoe zetten we deze stappen?

A. Zet een stap per keer, doe het in je eigen tempo, met de stap die voor jou natuurlijk is. Vind je eigen ritme en je zult in staat zijn om veel meer te lopen.

Vrijheid is jullie recht krachtens je bestaan.
Liefde en Vrijheid zijn de dominante vibraties van het Universum, en is het enige wat het Universum kan aanbieden.

Vraag: Je zegt dat er mensen leven op Mars, kun je zeggen sedert wanneer?

A. De eerste groep van aardbewoners kwamen meer dan 20 jaren eerder aan vóór de officiële Maan landing.

Vraag: Ik mediteer een uur per dag, is dit genoeg voorbereiding voor ascentie?

Meditatie helpt bij veel aspecten van spiritualiteit maar heeft niets te maken met ascentie. Dieren mediteren niet en de meeste van hen zullen ascentie doen. Aan de andere kant zullen veel mensen die meditatie beoefenen, niet gaan opstijgen. De sleutel van ascentie zit in je hart, in je bewustzijn, en in je verbinding met Alles Dat Is. Op jullie derde-dichtheids niveau van bestaan, manifesteert Alles Dat Is zich het meest door de natuur, en dus is het je verbinden met de natuur een van de meest effectieve manieren om je te verbinden met de Bron.
Als je alle grote spirituele leraren in herinnering roept die op de oppervlakte van jullie Planeet hebben gelopen, werden ze allemaal verlicht in de natuur, zittend onder bomen, zwemmend in rivieren, slapend in grotten, enz. In de natuur zijn is de makkelijkste manier voor jullie om de eenheid met het leven te ervaren. Het probleem van heden is dat meer dan de helft van de mensheid niet meer is verbonden met de natuur. Mensen denken dat ze superieur zijn aan de natuur en dat ze het recht hebben om haar bronnen te gebruiken zonder er iets voor terug te geven, en dit schept onbalans en het afgesloten zijn van de natuur.

Vraag; Hoe kan ik verlichting ervaren?

Verlichting is niet iets dat je kunt ervaren want ervaring gebeurt in het denken, verlichting is voorbij het denken, en gebeurt alleen als er geen denken (geen ego) is. Verlichting is gewoon een woord dat wordt gebruikt om het resultaat te beschrijven van het proces je individuele bewustzijn te doen opgaan in het bewustzijn van je hoger zelf.

Vraag: Ik zoek altijd naar nieuwe kennis, welk soort kennis moet ik zoeken in deze veranderende tijden?

A. Stop met zoeken buiten jezelf. Zelf kennis zou de enige zoektocht moeten zijn. Het kennen van alles zonder het kennen van jezelf is doelloos.
Alle kennis is niet essentieel en schept alleen de illusie van ‘weten’ en deze illusie is wat je tegenhoudt om je afgestemd te krijgen op je werkelijke-zelf. Als je een ‘kenner’ wordt zul je iets oneindig meer waardevols verliezen, je zult wijsheid verliezen.
Kennis is geen wijsheid en zal niets in je veranderen, alleen wijsheid zal je transformeren. Leer kennis af en je zult verbaasd staan van hoe kennis je afhield van je Goddelijke metamorfose.

Vraag: Zijn Jezus en Sananda dezelfde entiteit?

A. Als de notie van tijd aanwezig is in de vraag/antwoord: Prins Sananda is Jezus Christus’ Hoger Zelf. Als dit gevraagd wordt vanuit een tijdloos perspectief, dan zijn ze dezelfde entiteit.

Vraag: (de originele vraag was te lang, hier staat alleen het laatste stuk) Hoe kan ik vrede in mijn denken krijgen?

A. Dat kun je niet.
Of je hebt het een of het ander. Het denken is wat je afhoudt van vrede hebben. Laat het denken vallen en vrede zal bloeien.

Vraag: Met zoveel ‘waarheid’ en ‘gidsen’ daar buiten, hoe weet je wie je moet volgen?

A. Volg niemand, je bent zelf je beste gids.

Vraag: Veel leraren zeiden dat we naar de derde dichtheid kwamen om Liefde te leren, is dit juist?

A. Dit is niet waar, Liefde hoef je niet te leren.
Je werd geboren om buiten de Liefde te leven, en je BENT Liefde, je hoeft je dit eenvoudig alleen maar te herinneren.
Het belangrijkste voor een wezen van de derde dichtheid is om de dualiteit te transcenderen om je te herinneren Wie je bent en Waar je vandaan komt.

Vraag: Je zei dat onze gedachten onze werkelijkheid creëren; als we onze gedachten vasthouden in een bepaalde frequentie, hoe lang heeft het dan nodig om een nieuwe werkelijkheid te creëren?

Gedachten scheppen emoties en emoties scheppen de werkelijkheid uit het Formatieve Plan. Het Formatieve Plan bestaat buiten ruimte en tijd, vandaar kunnen je gedachten werkelijkheid manifesteren op lichtsnelheid. Elke verandering in je bewustzijn beïnvloedt overeenkomstig onmiddellijk het Universele Bewustzijn.

Vraag: Je zei dat je uit de 6de dichtheid komt, is het leven in de 6de dichtheid alleen spiritueel of gebruiken jullie ‘technologie’? En waarom help je ons? Is dit je ‘baan’?

A. We hebben technologie die je niet eens kunt bevatten.
Het is mijn eigen keuze om met de Mensheid te werken; ik beschouw dit als een grote eer.

Geliefde Broeders en Zusters van Aarde, in de ogen van Creatie zijn jullie het meest belangrijke wezen, het is jullie geboorterecht om je toekomst te kiezen.

Maak je keuze vandaag; je hart zal je naar huis leiden.

I AM Emmanuel

©2009 Langa http://www.emmanuelmessages.com

Er is toestemming om deze informatie te kopiëren en te delen, maar alleen in zijn geheel, inclusief deze copyright opmerking en zonder informatie in de inhoud te veranderen. Permission is granted to copy and share this information only in its entirety, including this copyright notice and without altering content information.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten