zondag 14 maart 2010

7 november 2009

Dit kwam via indian in the machine - 7 november 2009


( vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )


Een bericht van Langa:


“In mijn laatste contact met Emmanuel vroeg ik hem of hij me sterres-chepen kon laten zien van de Federatie (= Galactische Federatie. w) waar hij eerder over sprak.


De volgende dag ontmoette ik hem op dezelfde astrale ‘plek’ waar we elkaar steeds ontmoeten. Hij omhulde me met zijn Licht en we werden één prachtige bel van wit licht. We vlogen weg van de Aarde, met lichtsnelheid en plotseling bevond ik me zwevend voor een soort gebouw/tempel zonder muren of dak. Eigenlijk kon ik alleen de vloer zien, de pilaren en iets van meubilair. De hele plek leek me een hologram. Emmanuel legde me uit dat dit de Akasha Kroniek (Records) van onze Melkweg was. Hij introduceerde me aan de Akasha bewaarder. De Bewaarder zei me dat ik altijd welkom was als ik informatie nodig had ten dienste van anderen, en alleen als ik een werkelijke noodzaak had om dit te weten.


Plotseling vlogen we weg door de ruimte en stopten op een heel stille/rustige plek. Ik weet niet op wat voor afstand dit was van de Aarde, maar vanuit die plek zag ik dat onze planeet kleiner was dan de Maan die je vanaf de Aarde kunt zien. Van daaraf zag ik duizenden ruimtetoestellen rondom onze hele planeet. De visioenen van de Akasha Kronieken en van de spacecrafts waren verschillend. Het eerste had het gevoel van een hologram, maar toen de ruimtetoestellen opdoken leken ze me ‘vast’, solide. Ook zag ik een subtiel energieveld rond de hele Aarde. Emmanuel legde me uit dat dat het limiet was van de quarantaine zone. Het zicht op onze planeet vanuit de ruimte, dat door duizenden Galactische broeders en zusters werd omgeven, was verbijsterend!


????????????????


Vraag: Ben je een van de buitenaarde wezens die we spoedig zullen ontmoeten?

A: Nee, dat ben ik niet.

Vr: Ben je een hemels wezen?

A: Ik ben een hyper-dimensionaal bewustzijn, in dienst van de Ene God. Ik Ben Emmanuel.

Vr: Komen de buitenaardsen ons helpen?

A: Jullie kunnen alleen door jezelf worden geholpen.

Vr: Dit laatste antwoord lijkt in tegenstelling te zijn met informatie die je bij eerdere contacten gaf.

A: Dit lijkt alleen in tegenstelling te zijn vanuit je huidige staat van gedeeltelijk bewustzijn. De woorden verschillen maar niet de logos ervan. Als je luistert naar de logos zelf zul je dat weten, er zijn geen tegenstellingen.

Vr: Kunnen drie dimensionale wezens luisteren naar de logos? (de logos verstaan?)

A: Iedere entiteit kan luisteren naar de logos van zijn eigen Universum. Je logos kan in je eigen centrum worden gehoord maar jullie zitten meestal aan de buitenkant, en aan de buitenkant kun je niet luisteren. Aan de buitenkant zit je in je denken en het denken is niet van jou, dus kun je ook niet luisteren. In je centrum ben je God zelf.

Vr: Kunnen wij de buitenaardse wezens vertrouwen?

A: De keus is aan jullie. Maar Vertrouwen heeft zijn eigen intrinsieke trillingswaarde voor 3 -dimensionale wezens, omdat als er vertrouwen is, er geen trilling van vrees is. Zelfs als je vertrouwen je laat bedriegen door anderen is dit beter dan om niet te vertrouwen.

Vr: Zullen de extraterrestrials hun gevorderde technologie aan ons gaan geven, zoals het gebruik van vrije energie?

A: Alle energie is vrij.

Vr: Ik bedoel een soort apparaat dat vrije energie kan scheppen?

A: Energie kan niet worden geschapen, je kunt hem alleen gebruiken. Alle energie die er was of zal zijn is hier en nu.

Vr: Hoe zal een ontmoeting ons als mens beïnvloeden?

A: Die zal voor altijd jullie manier veranderen waarop jullie met elkaar omgaan op planeet Aarde. Velen van jullie zullen de buitenaardse wezens verwelkomen met liefde, respect en opwinding, terwijl anderen ze beangstigend vinden. Maar, diep in de kern van ieder menselijk wezen is een herinnering van deze ontmoeting. Jullie zijn hier en nu om je dit te herinneren. Als er een eerste contact komt zullen jullie je herinneren dat jullie je al in vele levens hebben voorbereid op dit buitengewone moment in de Menselijke Geschiedenis.

Vr: En hoe zal die ontmoeting onze gemeenschap beïnvloeden?

A: Het grootste deel van jullie gemeenschap heeft nog steeds het dwaze idee dat jullie alleen zijn in het Universum maar als dit idee eenmaal omver is geworpen, zullen jullie de waarheid beginnen te ontdekken over jezelf, zullen jullie ontwaken voor de ware aard van de werkelijkheid en de echte bedoeling van het bestaan.

Als jullie kunnen begrijpen dat je ware zelf totaal spiritueel is, en als jullie je spiritualiteit naar het Universum brengen, om het Universum onder ogen te komen, zullen jullie in staat zijn om in het Goddelijke Plan te kijken, en dan alleen zullen jullie je deel erin begrijpen.

Jullie zijn nu aan het eind van een grote cyclus, en dit zijn werkelijk verbijsterende tijden, niet alleen voor de Mensheid maar ook voor het hele Universum. De ascentie van Gaia en de Mensheid is een universele gebeurtenis en observatoren van vele planeten en uit verre constellaties zijn hier om getuige te kunnen zijn van een dergelijk uniek gebeuren in de Galactische Geschiedenis.

Vr: Hoe zal Gaia opstijgen? Ascenderen?

A: Drie factoren zullen Gaia’s ascentie beïnvloeden: Gaia’s eigen bewustzijn of besef, de verankering van Galactische hoge trillingsenergie in Gaia’s kern, en de vibratie sterkte van alle collectieve wezens die in haar energetisch veld leven.

Daarom is Menselijke Liefde in deze tijd heel erg nodig op jullie niveau.

Vr: Wat is het beste om te doen voor mensen om Gaia te helpen bij het ascentie proces?

A: Het beste wat jullie kunnen doen voor Gaia is om het beste uit je te halen, om je persoonlijke trillingsfrequentie omhoog te brengen naar het Creatieve Principe van Liefde.

Vr: Zal Gaia’s ascentie eerder gebeuren dan de Menselijke ascentie? Of erna?
A: Ieder moment is atomisch, er is geen ruimte voor twee momenten als ‘n vervolg (of een logisch verband.w.) Alles gebeurt tegelijkertijd in het NU.

Vr: Zullen wij mensen ascenderen/opstijgen? Zijn we klaar?

A: Niet alle mensen zijn klaar voor ascentie naar hogere niveaus van bestaan, maar de Mensheid als een collectief is klaar om verder te gaan. Er zijn overeenkomsten gemaakt op Hogere Niveaus voor de mensen die het niet zullen kunnen. Zij moeten de cyclus herhalen en doorgaan met werken aan hun eigen spirituele groei.

Vr: Is ascentie ingewilligd voor degenen die er klaar voor zijn?

A: Ascentie is een schepping, en zo is ook niet-ascentie. Jullie individuele ascentie is een bewust proces; het gebeurt niet automatisch, het is jullie schepping. Als dit eenmaal is begrepen zijn de dingen eenvoudig. Als je trillingsgraad een bepaalde frequentie krijgt, begint de ascentie. Als je eenvoudig hier zit en je wacht totdat het gebeurt, zal het niet gebeuren. Ascentie is een terrein dat niet in kaart is gebracht, het pad dat je moet volgen is er niet, het bestaat niet, het moet gecreëerd worden. Als je je aandacht legt op het creëren van ascentie, is het daar.

Als je stopt met je aandacht daar te leggen, is het er niet. Jullie moeten het gedachte-patroon projecteren dat de ketting reactie zal starten die het ascentie pad zal scheppen. Denk er aan, dat in overeenstemming met de Wetten die door de Logos van dit Universum gesteld zijn, je alleen verkrijgt wat Jullie creëren, niets anders.

Lieve Broeders en Zusters, jullie zijn machtige kosmische wezens met onbeperkte creatieve kracht, die handelen namens Alles Dat Is. Jullie zijn een lange weg gegaan, door veel levens heen, jullie bereidden je voor op dit moment, mis het niet. (dat laatste.. mis het niet… wil ik eigenlijk niet schrijven, maar het stond er… winny) Wij uit de Hogere Rijken zijn heel opgewonden over dat wat bijna staat te gebeuren. Alle hulp van buiten is in gang gebracht. De rest is aan jullie.

Ascentie is een doe-het-zelf zaak!

I AM Emmanuel

2009 Langa www.emmanuelmessages.com
Permission is granted to copy and share this information only in its entirety, including this copyright notice and without altering content information.

ASCENTIE in de vijfde dimensie in 2012 door de energieën van de fotongordel en de galactische centrale zon. Het omhoogbrengen van je trillingsfrequentie… bewustzijn… verbinding met God/Schepper… samenkomen in Eenheid… het zuiveren van lichaam, denken en emoties… het afwerpen van geloof en denken door de mens gemaakt en het omhelzen van Universele Waarheden. Zijn jullie klaar of niet? Als je niet klaar bent, dan herhaal je een volgende cyclus… 12.000 jaren of meer “aarde-achtige” lessen… als je klaar bent, dan laat het gebeuren met veel leiding van je spirit gidsen, helpers en andere mensen zoals je zelf.

Indianinthemachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten