maandag 16 mei 2011

Ashtar: Tijd om te vieren! 15 mei 2011Ashtar: Tijd om te vieren!

Doorgegeven via Susan Leland

15 mei 2011. 

Vertaling: Winny

“Gegroet, geliefde familie, en een Gelukkige Wesak voor jullie! Dit is een tijd voor iedereen om te vieren. En het is nog gunstiger als we samenkomen op de dag van de volle maan! Nu is er een overvloed van informatie die makkelijk is te verkrijgen met de betekenis van dit alles – astrologisch en meer. Dus zeggen we alleen: “Welkom, geliefde Boeddha en allen die hem vergezellen.” En zullen we verdergaan met de specifieke betekenis van die gebeurtenissen in deze specifieke tijd in dit specifieke jaar. 

Nou, er zijn zeer veel delen en onderdeeltjes die samenkomen! Tijdslijnen komen en vallen samen en de gebeurtenissen van deze voorbije maan maand resulteren in een gigantische sprong voor onze planeet Aarde!!! Moeder Gaia, zij verheugt zich specifiek bij het prachtige Liefdeslicht dat jullie haar sturen en zij straalt Licht terug naar jullie vanuit haar kristallen! En omdat jullie ons opriepen zijn we in staat om haar te helpen bij de reiniging met een buitengewone toename, zodat ze zichzelf veel geleidelijker kan voorbereiden op de grote Ascentie.

Ja, we zijn wereldwijd werkzaam, geliefde familie en alle stukken en deeltjes komen heel harmonieus tezamen. Toch kun je zeggen: “Ashtar, de wereld om mij heen zit in chaos en ik voel me niet zo in evenwicht in mijn eigen wezen – waar praat je over?” 
 
Het antwoord is dat je jezelf in je eigen vibratie omhoog moet brengen, zodat je de ‘magie’ kunt zien die zelfs nu de planeet overdekt. Het schittert en schijnt zijn stralend Licht en werkelijk de Aarde is nog nooit zo schitterend geweest sedert het begin! Wat is dit prachtige Licht? Jullie zijn het, geliefde mensen – het zijn de stralende lichten die jullie zijn! Jullie zijn het die deze prachtige gebeurtenissen mogelijk maken, jullie zijn het die alle deeltjes op hun plek zetten en jullie liefde is het die de ‘lijm’ is die deze hogere dimensionale werkelijkheid samenhoudt voor de planeet!

Dus zullen we samenkomen in een vreugdevolle viering en met alles dat jullie scheppen. We zullen opnieuw een oefening houden die ons zal omhoog tillen in een hogere dimensie, waarbij jullie weer een volgende upgrade krijgen, waardoor je in staat bent om nog meer hogere energieën en visies vast te houden in jezelf. Salut!”


Given through Susan Leland, May 15, 2011.  www.AshtarontheRoad.com  

© Ashtar on the Road Publications 2011.  All Rights Reserved.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten