maandag 16 mei 2011

Mira van de Plejadische Hoge Raad ( Valerie Donner) 14 mei 2011


Mira van de Plejadische Hoge Raad  
Valerie Donner


14 mei ‘11
Gegroet, ik ben Mira van de Plejadische Hoge Raad. Ik kom heden naar jullie toe met liefde en healing omdat we zien dat jullie er midden in zitten. De duistere krachten zijn meedogenloos geweest in hoe ze de mensheid behandelen. Ze weten dat hun dagen op Aarde geteld zijn. Ze proberen zoveel mogelijk als ze kunnen te pakken van jullie voordat ze al hun kracht verliezen. Het is een zich ontknopend proces. Terwijl ze bijna verzengd worden door Licht proberen ze nog steeds jullie zo veel mogelijk uit te knijpen.

Of het nu door angst te verspreiden, hebzucht, waar jullie gebrek aan hebben, geweld of giftige gedachten en boodschappen zijn die aan de mensheid worden gestuurd, de strijd tussen Licht en duister is in volle kracht bezig. Jullie zijn zuilen van Licht die de planeet en haar bevolking helpen te stabiliseren. Daarbij assisteren wij jullie. We monitoren de planeet in de ruimte, op de oppervlakte maar ook binnenin de Aarde. We werken allemaal samen met andere leden van de ruimtefamilie en de Lichtrijken. Wij zijn er net zo druk mee bezig als jullie en zijn hierbij ook zo toegewijd.

Op dit moment willen we jullie moed geven. We willen dat jullie weten dat de gehele Kracht van de Schepping bij je is om jullie en de Aarde binnen te leiden in een nieuwe manier van zijn. Jullie worden geliefd en beschermd, geleid en geheeld. Wij hebben jullie net zoveel nodig als jullie ons nodig hebben.
Vanaf ons voordelige punt zijn er verraderlijke gebieden om de planeet heen die extra aandacht nodig hebben van het Licht. Velen van jullie worden geleid waar je jullie gebeden en Licht naar toe moeten sturen. Volg deze leiding altijd op. We vragen jullie ook om Licht te zenden naar Japan; de nucleaire reactoren zijn nog steeds in gevaar. De waarheid wordt in de media niet verteld. Stuur dus zulke energieën naar alle plekken van nucleaire energie rondom de planeet om ze te versterken en de vele breuklijnen waarop ze gebouwd zijn. 
 
De gebieden van Australië, New Zealand, de Golf van Mexico, alle kustgebieden rond de planeet, de bodem van de oceaan, China, de West en Oostkust van de Verenigde Staten, en van Mexico kunnen door jullie liefde en Licht versterkt worden. Wij werken met jullie mee om situaties te stabiliseren maar jullie zijn de onmisbare punten van Licht transcendentie. 
 
Klimaat en weersveranderingen zorgen ook voor onveiligheid en onbekende onrust bij de bevolking. Toch kunnen we jullie vertellen dat de natuur voor zichzelf zorgt en zich overeenkomstig aanpast en bijstelt. Jullie vinden het misschien niet leuk maar jullie zullen dat ook doen. Elke plek op Aarde gaat door dit aanpassingsproces. Het is iets dat nodig is om de reiniging van de Aarde makkelijker te maken. Aan het eind zal de mensheid een groter respect voor de Aarde en de natuur hebben.

Als het Licht doorgaat te schijnen zal de waarheid groter worden. Op een bepaald breekpunt zullen alle geheimen worden onthuld. Jullie zullen sommige rijken ineen zien storten en fouten zullen worden gecorrigeerd ten goede voor de mensheid. Dit zal een tijd worden van verzoening op veel niveaus. Wij letten scherp op dit proces dat nu in volle gang is. Onze zicht op de corruptie is meer dan jullie hersens kunnen bevatten. Jullie zullen weten wat we zeggen als de tijd rijp is voor onthullingen die naar buiten komen.
Jullie zitten en leven nu in de versnelde energieën van ascentie. Die energieën zijn als draden dooreen geweven naar een nieuwe beschaving op planeet Aarde. Vanaf nu is er veel dat in dolle vaart zal gebeuren. Jullie moeten gegrond en in het Licht blijven. 
 
Wij zijn met jullie. Jullie worden gezegend en er wordt van jullie gehouden.
Ik ben Mira.
Tot slot
Vertaling: Winny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten