maandag 17 oktober 2011

Steve Beckow, 14 oktober 2011 Neem jij dit cadeu aan?

Succes is Gegarandeerd voor iedereen die Oprecht is in zijn Wens


14 oktober 2011
Steve Beckow: http://stevebeckow.com/2011/10/success-is-guaranteed-to-all-sincere-intenders/
Neem jij dit cadeau aan?

Er zijn veel mensen, zo lijkt het, die zichzelf afvragen: “Zal ik ascenderen? Ik heb me al die tijd gedeisd gehouden en gewoon gewerkt, ik zit tot aan mijn nek in allerlei zaken. Zal ik het maken?”

Vanuit bijna elk standpunt gezien is het antwoord: “Als je deze zorgen hebt, is het bijna gegarandeerd dat je het zult bereiken.” Waarom? Omdat keuze een groot onderdeel lijkt te zijn in de materie en de wens om te ascenderen doet de rest. De sterke wens om te ascenderen leidt tot het krijgen van hulp, aantrekken van Ascentie naar jezelf, etc.

Ascentie is niet zoals het kopen van een auto. Als je een auto wilt, maakt het niet uit hoe erg je hem wilt: waar is jouw 15.000 Dollar.

Ascentie is anders. Ascentie is als een liefde. Houd van Ascentie en je zult het aantrekken. Dat is hoe ik het zie.

Houd van verlichting en je zult het aantrekken. Houd van de Geliefden en je zult de Geliefden naar je toe trekken. God kan liefde niet weerstaan. Onmogelijk. Als jij of ik lang genoeg over die ene zin nadenken, ben ik er bijna zeker van dat wij tot de bodem van de puzzel komen die leven is.

Maar gewoon om te bewijzen wat ik hierboven zei, laten we eens kijken naar wat het Gezelschap van Licht hierover zegt.

Is het noodzakelijk om volledig op de hoogte te zijn om te ascenderen? Nee, zegt SaLuSa.

“Het is niet eens noodzakelijk om volledig ingelicht te zijn over Ascentie om te ascenderen, maar simpelweg van goede wil te zijn en de liefde te leven die in de harten van alle levensvormen aanwezig is. Zie de liefde in elkaar en weet dat wanneer jullie die van jullie delen, het voor anderen ook werkelijkheid wordt.” (1)

Is het noodzakelijk om 100% genezen te zijn en helemaal heel om te ascenderen? Nee, zegt Sananda.

“Je hoeft niet 100% genezen en heel te zijn, emotioneel en spiritueel, om te kunnen ascenderen. Wij kunnen wonderen bereiken met ieder van jullie. Dit is onze intentie.” (2)

Zullen de meesten van ons falen? Nee, zegt SaLuSa.

“Het leidt geen twijfel dat jullie allemaal zullen slagen, maar blijf vooruit kijken en gebruik jullie energie positief, en blijf te allen tijde op jullie hoede. Het duister gebruikt vele trucs om mensen angstig te maken, en dat moet absoluut vermeden worden.” (3)

“Jullie succes is al gegarandeerd.” (4)

“Ascentie is een zekerheid, en niets kan die kans van jullie wegnemen.” (5)

Ag-Agria is het hiermee eens.

“Jullie bestemming is absoluut gegarandeerd en niets kan jullie Ascentie stoppen. Jullie zullen begrijpen waarom, ongeacht wat er staat te gebeuren op Aarde, het niet de uitkomst van alles wat voor jullie gepland is kan voorkomen.” (6)

De geascendeerde meesters zoals Boeddha en Kuthumi zijn het hier ook mee eens:

“Iedereen die hiervoor kiest zal opstijgen met de Aarde naar de Hogere Dimensies. Iedereen die hiervoor kiest heeft de kans om dit te doen.” (7)

SaLuSa legt ons de rol uit die de sterke wens in dit alles speelt.

"Zoals wij jullie al vaak hebben laten weten, als jullie eenmaal de wil tot ascentie uitspreken zullen jullie het bereiken. Jullie zullen gemotiveerd worden en de hogere energieën naar jullie zelf aantrekken, en jullie beslissingen zullen spiritueel geïnspireerd zijn en jullie kennis zal heel snel groeien.” (8)

Zelfs het niet hebben van kennis over Ascentie op dit moment zal de vraag niet beslissen, vertelt SaLuSa ons.

“Zelfs als zij aan de buitenkant geen kennis van Ascentie lijken te hebben of van het sluiten van de cyclus, zullen zij nog steeds hun eigen toekomst creëren.” (9)

"Ben ervan verzekerd dat iedereen op een bepaald moment in het verleden de kans had om zelf te beslissen tot welke realiteit zij gingen behoren. Jullie zijn niet plotseling geconfronteerd met zulke zaken, en omdat spirituele evolutie normaal gesproken langzaam gaat hebben jullie vele levens gehad tot op dit moment. Deze zijn gepland met jullie intentie in gedachten, en jullie konden kiezen voor zo weinig of zo veel vooruitgang als jullie dachten aan te kunnen.” (10)

De galactische wezens en de meesters zullen arriveren om ons te helpen, als wij hulp nodig hebben. Zegt SaLuSa:

"Lang genoeg voor het einde van de cyclus zullen wij op Aarde gearriveerd zijn, en jullie zullen elke hulp krijgen om te slagen.” (11)

“Ben ervan verzekerd dat, als het jullie intentie is om te ascenderen, je geholpen zult worden tot aan de uiteindelijke grote dag dat jullie zullen ascenderen. Nu zullen jullie begrijpen waarom wij zo vaak refereren aan jullie Ascentie, omdat dat is wat je in deze cyclus wilde bereiken. Door dit te doen zullen jullie bewezen hebben glorieuze overwinnaars te zijn over, zoals jullie dat zagen, de afscheiding van God. Jullie zullen je geïdentificeerd hebben met je ware Zelf, een magnifiek Wezen van Licht.” (12)

"De veranderingen kunnen wat beangstigend klinken voor sommigen onder jullie die nog niet goed geïnformeerd zijn. Denk altijd aan onze belofte om jullie te helpen, en elke stap zal uitgelegd worden zodat jullie dit pad lopen met vertrouwen en begrip.” (13)

Mira van de Plejaden voegt haar herbevestiging toe aan die van SaLuSa.

“De veranderingen die zullen plaatsvinden in de volgende paar van jullie aardse jaren, zullen vele zijn. Wij zullen bij jullie zijn tijdens hen allemaal. Wij zullen hulp bieden waar nodig. Jullie zijn nooit alleen, ook al voel je dat soms wel. Wij zullen jullie helpen door een gestage stroom verandering en stijgend bewustzijn totdat wij weer samen zijn.” (14)

Als de vloedgolf van liefde komt op de dag van Ascentie, hoeven wij ons alleen daarop te laten drijven, vertelt Aartsengel Michaël ons.

“Op dat moment, wat wij een moment noemen, is er een keuze. Wil je – en dat kan plotseling gebeuren, omdat zo velen van jullie de fundering gelegd hebben – in het hart zijn van een liefdevol iemand? Wil je in de hogere frequentie zijn? In de laatste seconde, is alles wat zij hoeven zeggen: “ja”, en zichzelf toestaan om overstroomd te worden door wat jullie zouden kunnen zien als een vloedgolf van energie die de planeet overspoeld. Dat is waarom wij zeggen dat iedereen uitgenodigd is.” (15)

SaLuSa zegt iets gelijkwaardigs.

"Wij kunnen… zeggen met absolute zekerheid dat ondanks de obstakels op jullie weg, de taken totaal vervuld zullen worden. Jullie staan op de rand van een golf van Licht die jullie voor eens en altijd zal voortstuwen op het pad van Ascentie. Ben voorbereid en beweeg jezelf voor altijd omhoog in het Licht en de Liefde.” (16)

Ascentie, licht, liefde en open en beschikbaar zij voor iedereen, zegt hij ons.

"De schoonheid van het Licht is beschikbaar voor iedereen en zoals altijd blijft het jullie keuze om het te accepteren of niet. Nu zien jullie misschien hoe het pad naar Ascentie jullie wegleidt van de lagere trilling.” (17)

Is het Gezelschap van Licht neutraal in deze zaak? Beslist niet, zeggen de galactische wezens.

Diana van Sirius: “Iedereen verheugt zich als een enkele ziel opstijgt en een evolutionair doel bereikt dat iemand uit de dualiteit haalt.” (18)

SaLuSa: “Weet dat onze Liefde en Licht jullie de hele tijd begeleiden, en jullie overwinning zal ook die van ons zijn.” (19)

Wij dragen een sluier. Alles om ons heen verandert. Daarom is ons oordeel vertroebeld, aldus SaLuSa, en wij zouden niet de beste beoordelaar in de zaak van onze eigen Ascentie zijn.

“Temidden van de veranderingen is jullie waarneming vertroebeld, en gebeurtenissen in een lineaire tijdlijn zijn veel anders dan die van ons. Wij zien jullie, zoals je zou kunnen zeggen, als helemaal kant en klaar, en dit is waarom wij zo positief over de uitkomst van deze periode kunnen zijn.” (20)

Volgens SaLuSa, “kozen jullie ervoor hier te zijn… om onderdeel te zijn van de laatste episode in de cyclus van dualiteit. Vele, vele zielen wilden zo een kans, maar jullie aanwezigheid betekent dat jullie meer toegerust waren voor de gebeurtenis en een schat aan ervaring met je meebrachten.” (21)

St. Germain vertelt ons dat “velen dat moeilijk te geloven vinden, maar dat is omdat zij geen of weinig herinnering hebben aan het maken van die keuze.” (22)

Wij zouden hier als Lichtwerkers niet zijn in dit meest belangrijke leven en bewustzijn van Ascentie als het niet de bedoeling was dat wij zouden ascenderen, zegt Kuthumi.

"Geliefden, jullie hebben de toegang tot dit rijk binnen de Koninkrijken van de Hemel verdiend. Dit is de laatste fase van de cyclus. Niet zo heel lang geleden zei ik dat het is als het rennen van de laatste 100 meter. Geef alles wat je hebt en twijfel geen moment dat jullie niet anders verdienen dan absoluut het beste.” (23)

Dit hoeft niet moeilijk te zijn, zegt Aartsengel Michaël ons.

"Geliefde Lichtwerkers, jullie zijn van ver gekomen en hebben hard gewerkt. Nu is het tijd om te genieten van de beloningen van jullie werk gedurende vele levens. Nu is het tijd om de Overvloed, Vrede, Liefde en het Plezier toe te staan in jullie levens. Nu is het tijd om de Stroom van Goddelijke Zegeningen met Dankbaarheid en Gratie te omhelzen. Want de lange strijd is over en jullie beginnen nu te manifesteren met Gemak en Plezier in het Gouden Licht van Overvloed.” (24)

"De meesten van jullie zullen met gemak het Nieuwe Tijdperk binnengaan,” zegt SaLuSa, “en ons aandeel zal zijn om de overgang voor jullie zo snel als mogelijk te maken.” (25)

Als deze bevestiging jouw angsten niet bedaard, kijk dan of je een onderhuids residu van zorg of angst hebt. Als dat zo is, vloer dat dan met gebruik van het Upset Clearing Process (26) [het Verontrustingsverwijderingsproces] of enig ander proces bekend bij jou. Ascentie was bedoeld voor jullie. Aartengelen wachten erop dat jullie toestemming geven. God heeft een plaats gereserveerd voor jullie aan de tafel. Jullie moeten kiezen en je moet het willen. Maar hoe moeilijk is dat? Volgens mij is er nog nooit zoiets prachtigs zo vrij aangeboden met zo weinig vereist als tegenprestatie.

Neem jij dit cadeau aan?


(Met dank aan Jim)

Footnotes
(1) SaLuSa*, 5 juli 2011,
(2) Sanada in Eric Klein’s boek, The Crystal Stair [niet verschenen in Nederlands]. Livermore: Oughten Hosue Publications, 1992; c1990, 34.
(3) SaLuSa*, 16 december 2009.
(4) SaLuSa*, 20 februari 2009.
(5) SaLuSa*, 27 mei 2009.
(6) Ag-agria of Sirius, 1 september 2008, op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm
(7) “A Message from Maitreya and Buddha,” April 1, 2009, via Marlene Swetlishoff, op http://www.therainbowscribe.com/.
(8) SaLuSa*, 30 maart 2011.
(9) SaLuSa [in het Engels], 20 oktober 2008 op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm
(10) SaLuSa*, 7 september 2009.
(11) SaLuSa*, 30 maart 2011
(12) SaLuSa*, 11 juni 2010.
(13) SaLuSa*, 5 februari 2010.
(14) Mira the Pleiadian [in het Engels], 13 januari 2010 op http://thegroundcrew.com/channeled_messages.htm#message
(15) "Reading met Aartsengel Michaël, 1 augustus 2011 op http://www.galacticchannelings.com/nederlands/AAMichael02-08-11.html
(16) SaLuSa [in het Engels], Dec. 5, 2008 op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm
(17) SaLuSa*, 14 september, 2009.
(18) Diane van Sirius, 10 april 2009, op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm
(19) SaLuSa*, 27 mei 2009.
(20) SaLuSa*, 30 maart 2009.
(21) SaLuSa*, 4 november 2009.
(22) St. Germain, 1 augustus 2008, op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm [in het Engels]
(23) Kuthumi, “11:11 Turning of the Tide,” via Michelle Eloff, 2 november 2008, op http://spiritlibrary.com/the-lightweaver/1111-turning-of-the-tide [in het Engels]
(24) Aartsengel Michaël, “The Song of Harmony. The Energies for November 2008,” via Celia Fenn, op http://www.starchildglobal.com/ [in het Engels]
(25) SaLuSa*, 4 april 2011.
(26) Kijk bij de sectie genaamd "Preparing for Ascension" in de rechterkolom van The 2012 Scenario, at http://stevebeckow.com [in het Engels]

* De Nederlandse vertalingen van SaLuSa kunt u (op datum) terugvinden op http://www.galacticchannelings.com/nederlands/index.html onder het kopje “Mike Quinsey”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten