donderdag 17 november 2011

St. Germain - Ute - 16 november 2011

  
St. Germain 
gechanneled door Ute

16 nov. 2011


IK BEN St. Germain!

Beste mensen,
Na het hoogtepunt van 11.11.11 schijnt iedereen zich te hebben teruggetrokken in een ruimte van desillusie. Velen hoopten om voor altijd ontsnapt te zijn aan het 2 dimensionale rijk.

Velen hoopten dat van nu af aan en plotseling jullie Aarde en de fundering van de menselijke gemeenschap zou zijn veranderd, zodat jullie allemaal zouden ontwaken in een nieuwe wereld.

Er zijn gechannelde boodschappen, en ook andere die dit verkondigden!

Nu, lieve mensen, vraag jezelf nu op dit moment af wat de visie in je hart is! Is het vrede en onthechting van de 3 dimensionale wereld wat daar overblijft? Is het dat je ziet en voelt dat er een mensheid is die van Liefde is en handelt als een enkel lichaam? Voelen jullie de zon van ontwaakt Goddelijk bewustzijn oprijzen die in jullie hart en in dat van jullie naasten opkomt?

Als je hierop kunt antwoorden met een helder “ja”, dan IS jullie persoonlijke wereld al veranderd in jullie ervaring en ben je wakker geworden voor het wezen van Goddelijke aard.
Als je niet bent ontwaakt naar een nieuwe wereld en bestaan, laat dit zien dat je nog op het pad loopt van een verder ontwaken. Er zijn zoveel illusies die je nog moet herkennen/erkennen en transcenderen om te stoppen met dromen op het verkeerde pad. Ontsnappen is niet mogelijk, alleen de transcendentie van het zelf is mogelijk.

Ascentie heeft van jullie nodig wat je werd geleerd door oude meesters en leringen en dit is niet veranderd alleen omdat het universum aan het evolueren is. De spirituele leraren uit het verleden hebben niets anders gedaan maar helpen hun studenten om het pad van evolutie op te gaan in een tijd waarin anderen er zelfs nog niet van droomden.

Het verschil nu is dat deze gelegenheid niet alleen wordt aangeboden aan enkelen maar aan de héle mensheid, omdat het duister op jullie planeet aan het verdwijnen is. Maar alleen werkelijk als jullie er actief  aan deelnemen. Het licht dat door de Meesters uit jullie verleden werd gerealiseerd en gedemonstreerd door dit te laten zien en door te geven aan hun leerlingen, dit licht stroomt nu, buitengewoon in licht toenemend naar jullie Aarde. Het is dit licht dat werkt als jullie meester, omdat het bewust is, maar het moet jullie deel zijn in dit proces om het jullie bewust te laten transformeren.


Het pad van de leerling is niet veranderd, het is het pad van overgave, wat overgave naar het licht betekent en de boodschap ervan wat ten slotte Zuiver God Bewustzijn is. Het Licht ontsteekt jullie oude erfenis en herinnering van wie jullie zijn en wat licht zelf is, Licht ontmoeten en de vereniging met Licht.
En dit doet je hoger bewustzijn ontwaken.

Dichtheden en hun niveaus zijn gelijkwaardig aan niveaus van bewustzijn. Als je het Goddelijke Hart binnengaat, boven dichtheid, zelfs de hoogste en meest subtiele(dichtheid), ben je voor altijd vrij.
Er zijn dan – zoals is gezegd “vele woningen in Mijn Huis” en ascentie is niet alleen een niveau van bewustzijn, alle mensheid delen die vanaf het begin. Er zijn niveaus van ontwaken, maar het voelen van het hart, het centrum van je wezen, dit is de alles verenigende verblijfplaats die het Geschenk van God aan jullie is om jullie Eenheid te ervaren.

Geliefde mensen, het is niet aan jullie om te oordelen en te weten waar anderen in dit proces zijn. Ieder volgt zijn eigen pad maar wat belangrijk is, dat is dat jullie begrijpen dat het ontwaken van de mensheid niet in een oogwenk gebeurt terwijl jullie nog steeds diep slapen in je dromen van/in een wereld van louter illusies.
Zonder jullie eigen verantwoordelijkheid om te ontwaken in het volgende niveau van bewust besef van jezelf, die je boven het alleen denken verheft naar je ware gevoel van hart en ruimte van bewustzijn, is er geen kwestie van ascentie.

Zelfs als jullie planeet verschuift, kunnen alleen zij zich daar bewust van zijn, die zelf zijn opgetild naar hoger bewustzijn. Zonder dit is er geen ascentie en geen Nieuwe Wereld. Zonder dit ga je door met de wereld die je kent.

Jullie is nu tijd gegeven, na veel voorbereiding en leringen van meesters en meer geëvolueerde vrienden uit de universums, om voordeel te hebben van al deze gegeven middelen, om te veranderen en je zelf te laten verheffen naar wat jullie oorspronkelijk zijn of geweest zijn. Zonder werk zal dit niet gebeuren, echter.
Het bewijs is aan jullie gegeven dat louter hopen en dromen niet langer je bewustzijn en de plek van je niveau van evolutie verandert.

Dit is de les van het laatste gebeuren van 11.11.11. Neem dit ter harte, lieve mensen en leer eruit!
Wij staan altijd tot jullie beschikking, wij zijn altijd hier om te helpen! Waar er een ware discipel is, verschijnt de Meester.

Liefde aan jullie, lieve mensen, en wees Gezegend op jullie pad! 

Ik Ben St. Germain.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten