zondag 6 november 2011

Ashtar Sheran aan Lauro Tyco White House Antwoord over Onthulling Petitie

Privé Boodschap van Ashtar Sheran 
aan Lauro Tyco 
 
White House Antwoord over Onthulling Petitie


 5 november  2011

 
Wij wensen jullie het beste op deze glorieuze dag. Ofschoon onder onze aandacht is gekomen dat het antwoord van het Witte Huis op jullie petitie een serieuze teleurstelling is geweest voor velen van jullie. Deze zaak zal worden vervolgd totdat jullie voldoening krijgen voor jullie enquête. Het feit dat Aarde contact had met veel buitenaardse beschavingen is nu zelfs al een algemene kennis op jullie planeet. De teleurstelling komt vanwege het feit dat de cabal de teugels nog strak houdt voor alles wat over ons gaat. Er zit niets in voor de cabal om erbij te winnen om ons bestaan en tegelijkertijd hun eeuwige leugens en verborgen geheime projecten toe te geven. Dit alles heeft zonder jullie weten plaats gehad, alhoewel jullie die heel geheime projecten zelf hebben gefinancierd. Hebben jullie je ooit afgevraagd waar de miljoenen die missen uit de Federale Reserve Bank  naar toe zijn gegaan? Waarheen gingen de miljoenen van het Pentagon en die uit andere bankinstellingen. Hebben jullie je ooit afgevraagd hoe jullie regering zich zoveel dure projecten kan veroorloven? Ze claimen in al die jaren het spoor verloren te zijn van miljoenen, maar zoals je kunt verwachten is dit geld gebruikt geworden voor de ontwikkeling van geheime ruimtetoestellen en ruimte onderzoek, om alien(buitenaardse) technologie los te krijgen van ontwikkelde buitenaardse beschavingen en om bases te maken voor hun operaties op de Maan, op Mars maar ook in andere zonnestelsels. Deze projecten hebben meer en meer geld nodig en dat is het waarom ze steeds bij jullie komen om te zoeken naar meer belastingen.
 
Ik hoop dat dit de reden verklaart waarom het Witte Huis geen enkele bekendmaking wil in verband met Alien(buitenaards of vreemd) leven. Zij hebben al sedert de veertiger jaren contact met ons en met andere buitenaardse rassen, inclusief met negatieve buitenaardse wezens. Hoe konden ze plotseling deze informatie openbaren en verwachten te worden vergeven?  Dit zou de deur openzetten voor veel vragen aan het Witte Huis en aan degenen aan de macht. Een heel compartiment van geheimhouding zou dan openbaar gemaakt moeten worden en die geheimen zouden velen van jullie schokkeren als je ontdekt hoe veel ze van ons en van andere rassen hebben gekregen en hoe ze onze geschenken gebruikt hebben om hun egoïstische behoeftes van hebzucht en macht te stillen.
 
De cabal heeft geen wens om deze bekentenissen te doen. Ze willen nog meer geld verzamelen en de illusie van controle over de massa’s zo lang mogelijk  bewaren. Hun piramide van macht en  beheersing stort ineen met een zekere snelheid en ze zijn zich daar heel bewust van. Zij stort ineen omdat ze nooit gebouwd was op wettelijke gronden. Ze zullen proberen om hun beleid van controle over jullie geest voort te zetten, maar weten dat spoedig of later ze de teugels over jullie planeet aan jullie zullen moeten overgeven. Denk eraan dat ze hun sporen willen verbergen uit angst voor jullie vergelding. Voordat zij hun machtszetels zullen verlaten willen ze liever alles vernietigen dat ze met jullie geld hebben verzameld dan het aan jullie af te geven.
 
Mijn geliefde vrienden, onze rol hier is te verzekeren dat de duistere mensen jullie planeet zullen achterlaten in de handen van hen die jullie vertrouwen verdienen. Ze weten dat hun dagen geteld zijn dankzij onze voortdurende inspanningen om de massa’s te doen ontwaken voor de werkelijkheid van jullie situatie. Jullie inspanningen om liefde en licht te verspreiden worden door ons opgemerkt. Wij weten dat jullie je heden voelen alsof je een strijd hebt verloren. Gebruik deze teleurstelling om je oplossing te verstevigen. We zenden onze liefde aan jullie allemaal, broeders en zusters van planeet Aarde en we begrijpen jullie droefenis van vandaag. De waarheid zal zichzelf presenteren in enkele maanden, als jullie vast blijven houden aan je inspanningen wat betreft Disclosure. Het is geen punt voor ons om de zaken in deze fase te forceren, omdat dit alleen maar zou toevoegen aan verdere onrust en vergeldingsacties van de cabal. Het feit dat jullie wil niet wordt gerespecteerd door jullie regering is al lang bekend aan jullie en de cabal verwacht dat jullie het feit zullen accepteren dat jullie wensen er het minst toe doen.
 
We houden zeer van jullie en begrijpen jullie ongeduld. We zullen onze algemene inspanningen bijeen moeten brengen in de komende maanden en werkelijk samen moeten werken zodat op de een of andere manier Disclosure plaats vindt.  We begrijpen jullie groeiende vermoeidheid door de vertragingstactieken van de cabal. Dit werk eist geduld en jullie zijn erg moedig vrijwillig mee te doen om in deze tijd te incarneren op Moeder Aarde. Ga door met jullie werk en je taken op planeet Aarde, wat jullie al zoveel tientallen jaren gedaan hebben. Blijf gericht op je innerlijke licht en weten, blijf in het huidige moment, want als je dit kunt doen, kunnen zelfs de slechte bedoelingen van de cabal jullie niet beïnvloeden. Als je in contact bent met je licht, zijn er geen ongeduld, geen twijfels of angsten meer. Blijf in je licht, omdat dit jullie uiterste noodzaak is voor Ascentie. Gebruik deze vertraging om je licht opnieuw te bevestigen en begin te werken aan je Ascentie door je te verbinden met het licht in alles, altijd. Dit is een buitengewoon goede deal voor jullie training die de duisteren jullie bieden, dus haal het meeste uit hun aanbod om te werken voor jullie Ascentie, geliefde mensen. Zie dit als een test voor je geduld, voor je liefde en vertrouwen in God. Vertrouw erop dat het Licht alles ziet en altijd wint. Aarde is een strenge school en jullie zijn niet geselecteerd om in deze tijd luchtig te incarneren.
Commandant Ashtar Sheran   /  Laura Tyco
 
Copyright © Laura Tyco. All Rights
Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way and the content remains complete, credit is given to the author, and you include this copyright notice

link: 
http://galacticlauratyco.blogspot.com/
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten