dinsdag 19 juli 2011

Wat is Ascentie - Inelia Benz


Wat is Ascentie - Inelia Benz  

Ascentie is de uitbreiding van bewustzijnhttp://www.ascension101.com/

Vertaling: winny

Die uitbreiding (of verbreding) van bewustzijn komt heel natuurlijk als we vrees of angst verwijderen, maar ook als we in ons leven de programma’s, beveiligingen en andere lage vibraties verzwakken.

Waarom wordt dit Ascentie genoemd? Omdat onze totale vibratie dan hoger wordt en we dan in staat zijn om uit hogere “dimensies” te putten en er mee te werken.

Nemen we dan ons lichaam met ons mee? Ons stoffelijk lichaam is een sleutel element om in een vaste 3D omgeving te functioneren. Als we naar een hogere vibratie gaan in ons leven, volgt ook ons lichaam overeenkomstig. Daarom maken voedsel en chemicaliën die we ons hele leven konden innemen, ons vaak een tijdje ziek. (de tijd die nodig is voor het stoffelijke lichaam om je aan te passen aan de nieuwe trillingsomgeving.)

Door ons lichaam te ontgiften en het zonder suiker en vrij van andere vergiften te maken, helpen we het, helpen wij onszelf bij de verbreding van ons bewustzijn.

Natuurlijk wordt het “Ascentie” woord ook gebruikt door anderen en betekent allerlei dingen, maar in deze website (www.ascension101.com ) geldt de bovenstaande definitie wat het betekent, als dit wordt genoemd.


 Het Fantastische Lichaam

http://www.ascension101.com/en/ascension-information/38-may-2011/111-the-body-fantastic.html

Ik heb een paar keer gezegd dat het lichaam ons grootste instrument is, onze grootste verbondene en onze grootste kameraad.

Het lichaam is natuurlijk deel van ons. Maar net als onze andere subtiele lichamen heeft het een eigen energie constructie, zijn eigen wezen. Het is als een paard waarmee wij, het grote wezen, door het leven rijden.

Als we het lichaam op die manier beschouwen, behandelen we het veel beter dan als we het als onszelf identificeren. Als het een paard was zouden we er van houden, gaven we het beschutting, gepast voedsel, zouden we het poetsen, laten rusten, er spel en vrijheid aan geven. We zouden als we er op reden en ook als we er mee uit wisselden, er op een hele subtiele en directe manier mee communiceren. Een goed ruiter en zijn of haar paard worden nauwe partners, ze delen informatie over het terrein, en over alle obstakels en gevaren die hun pad kunnen kruisen.

Het menselijk lichaam, net als het grote wezen van de meerderheid van de bevolking van de planeet, is ontkracht geworden, dom gehouden en is in slaap.

Er was een tijd waarin wij, als mensen, in staat waren door de vermogens van ons lichaam om telepathisch te communiceren met elkaar en met andere wezens, inclusief met de planeet. We konden ook grote objecten verschuiven met telekinese en grote afstanden bereizen zonder inspanning.

De meeste mensen, als ze over zulke vermogens nadenken, denken dat het hun denken is dat het doet. Dat is niet zo. Bijvoorbeeld, we gebruiken ons denken om het licht uit te doen, dan staat het lichaam op, strekt zijn vinger en doet het licht uit. Het was het lichaam dat dit deed. Het is het lichaam dat heet en koud voelt, muziek hoort of de stem van een geliefde, het is ons lichaam dat de schoonheid van de planeet waarneemt maar ook de lelijkheid. Onze geest interpreteert al die informatie en wij, het grote wezen, weten wat dat is en wat het betekent en maakt overeenkomstig besluiten.

Op dezelfde manier is het ons lichaam dat de gedachten hoort van iemand, die achter de sluier van vergetelheid kijkt, en zware dingen uit een verre afstand kan optillen.

We kunnen met een ding beginnen: een goede heldere communicatie ontwikkelen met het lichaam, en dat is om te beginnen met hele simpele ja/nee vragen. Dus bijvoorbeeld denk aan iets waar je bang voor bent of dat niet logisch is. Dat kunnen honden zijn, bijvoorbeeld, of slangen en dan vraag je: “is mijn lichaam bang van [ zet het daar tussen ] dat het kan antwoorden met angst (ja) of niet, als dat niet zo is, vraag dan “ben ik bang van [en zet dat hier] “en dan zul je weten voor wat het bang is.

Als er geen antwoord komt van iets, dan blokkeert iets iemands communicatie met zichzelf of met het lichaam. In dat geval, stel ik voor dat je de ‘firewall’(beveiligings-) oefening er op doet.

En nu, een paar theoretische speculaties over hoe het ‘doven van vermogens’ ontstond. Die informatie werd me gegeven door psychische waarneming, en ik heb nog geen tijd gehad om die te bevestigen:

Op een bepaald moment in het verleden kwam er een soort naar de planeet diede “vlees lichamen” gebruikte van deze planeet en haar bronnen. Ze implanteerden diverse energiestructuren in het menselijke lichaam. De technologie die ze gebruikten is op dit moment niet aan me bekend. Het is mogelijk dat dit direct in het DNA werd gezet, alhoewel het ook mogelijk is dat het in het menselijke collectief werd geïmplanteerd . Het resultaat was dat we, de grote meerderheid van de mensen, niet langer meer in staat waren om tot diverse talenten toegang te krijgen.

Een van die talenten was de telepathische communicatie. Vóór dat dit werd weggenomen, hadden alle mensen toegang tot het collectief en tot iedereen erin. Mensen waren in staat om over continenten heen te communiceren maar ook met dieren, planten en met Gaia. Ze waren ook in staat om in diverse andere dimensies te zien.

Dit gebeuren werd ‘geregistreerd’ in verhalen zoals dat van De Toren van Babel.

Nog iets dat werd weggenomen was ons vermogen om die ‘buitenaardse’ soorten te zien, met hun bouwsels en schepen, die ons dit hadden aangedaan.

De redenen waarom zij dit deden was dat zij bang waren voor onze kracht, ons vermogen om wat te doen, en zij wilden ons “fokken” als vlees lichamen, als slaven om onze energie te oogsten, onze bronnen, het DNA en meer.

De soorten die dit het menselijk ras aandeden zitten vast in een zeer 3D bestaan. Hun eigen culturele fokken, indoctrinatie en wat ze denken hebben hen vergolden om verder te evolueren voorbij het stoffelijke.
En net zoals de Europeanen over de planeet gereisd hebben en inlandse volkeren gedood hebben en hun land over namen, hebben deze soorten dit duizenden, misschien zelfs miljoenen jaren gedaan. Maar net als de algemene Europese bevolking die nu meer geëvolueerd en bewust is, en geen inlandse mensen meer uitmoordt in dezelfde mate als een paar eeuwen geleden (alhoewel het nog steeds gebeurt), is de enige manier voor deze andere soorten om de slaven-planeten los te laten, om hun vibratie en niveau van bewustzijn omhoog te doen gaan.

Ik vraag jullie als je over deze gedachten nadenkt, en als ze met je resoneren, om licht en medeleven te sturen naar deze soort. Ons menselijk potentieel is onbeperkt, dat is echt zo. Als genoeg van ons zich op hen richten, dan kunnen we beginnen hen te bevrijden van hun ketenen, en opnieuw het zaad van evolutie beginnen te laten ontkiemen in hun volk.


Wat betreft onze lichamen, geef daaraan, aan hem of haar, geef dat een grote erkenning, vertel het dat je het nu begrijpt en dat je naar het zult luisteren, dat je het helpt te helen en om al haar vermogens, percepties en wijsheid te laten herwinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten