vrijdag 29 juli 2011

Pep St. Wolf met de Galactische Federatie van Licht - Paua’Alowa

Boodschap van Paua’Alowa


Ruim je denken op, zet je “innerlijke geklets’ af, zit in de prachtige stilte van je ziel en luister gewoon. Jullie zullen je spoedig realiseren dat de toegang van jullie tot de helderste en krachtigste delen van jezelf, die via en door de tijdeloosheid van oneindigheid stromen, gevonden worden als het ego getemperd is en het denken in bedwang gehouden wordt.


Jullie hoeven geen vraag te stellen om ‘ergens naar toe te gaan’, want dat her-activeert het denken weer. Alles wat je hoeft te doen is je verbinden met Moeder Aarde, verbind je met ‘alles dat is’ en wacht gewoon met stil geduld voor wat er je bewustzijn wil binnen gaan. Wees niet bang voor wat er kan verschijnen, want wat in angst verschijnt is alleen om je terug te trekken uit je bewustzijn waardoor je eens te meer in de dikte van illusie valt. Dit is er om je waarheid ‘uit te dagen’, en je toewijding om angst los te laten en je talent om je hoogste vibratie vast te houden bij alles. Vrees niet, wat het ook maar is wat je niet dient in het groter proces van zelf-verlichting.


Ga de stilte binnen van je ziel met volledige kennis dat liefde en licht alles is wat je nodig hebt voor de reis, onderzoek het, win wijsheid en maak je ascentie. Door in stilte te zitten ben je je actief opnieuw aan het verbinden met ‘alles dat is’, het Goddelijke zelf, de schepper, de oneindige bron. Als je merkt hiervan te worden afgeleid door je eigen denken, het innerlijk geklets, wees dan niet wanhopig en maak je geen zorgen. Breng jezelf weer terug naar de ‘stilte’, telkens weer en weer. Voor enkele mensen betekent dit je trainen, anderen vinden het gemakkelijker, niets is beter dan een ander omdat allen geleerd hebben om dit in veel fasen te doen in al hun vele levens. Ontspan je gewoon en adem, geniet van je gezelschap, de zuivere goddelijke stilte en weet dat het zal komen. Een prachtige kristal gebruiken zal je altijd helpen en zo lang als je de bedoeling om een zuivere goddelijke verbinding met ‘alles dat is’ kunt vasthouden, zal de kristal helpen bij het omhoog gaan van jullie vibraties om het denken te transcenderen en het licht binnen te laten gaan van een oneindig universum. Witte kristallen zoals quartz en selenite zullen jullie enorm helpen, maar ook zullen die je hart wekken en openen zoals de groene aventurijn, groene apophyllijn, malachiet en rose quartz.


Onderschat de kracht van geluid niet in de universele connectie want die laat jullie energie omhoog gaan of laat je energie vallen afhankelijk van de tonen en de bedoeling. De herhaling van positieve affirmaties is een perfecte manier om het denken in te binden terwijl je het hart opent en de vibraties omhoog laat gaan. Maak een zuivere intentie en herhaal een woord of een korte zin telkens weer; let op en voel hoe dit je energie doet veranderen, en je lichtlichaam opheft vanuit je stoffelijke dichtheid.


Luister terwijl het universum zich bij de woorden voegt, jullie bijstaat en de vibraties vergroot terwijl die je bedoeling herhaalt. Dit kanaal (Pep St.Wolf) heeft een eenvoudige zin gebruikt: ‘Ik ben liefde, ik ben licht, ik ben eenheid.” Eenvoudigheid is de sleutel tot potente macht. Laat de woorden vanuit je hart resoneren, iedere cel vullen, ieder energiecentrum, iedere laag in het aura en verbind die aan de grote oneindigheid. Voel de verbinding met iedereen en alles. Voel hoe je affirmatie resoneert over de planeet, in elke ziel en naar buiten uit het universum in vibreert.


Jullie zijn nooit alleen. Je gevoel van alleenheid komt alleen maar door afgescheidenheid van al het andere. Weet dat jullie het licht zijn, en daarom ben je alles. Zie anderen niet langer als apart staan van je, begroet hen zoals je het licht zou begroeten; met geopende en liefdevolle armen.
Jullie vervullen alles dat je voor jou bent begonnen in je zielencontract, vóór dit bestaan maar realiseer je nu dat jullie het voltooien met een buitengewone snelheid. We glimlachen, onze harten vol liefde en vreugde terwijl we zien hoe jullie je volledige en meest verlichte zelf worden.


Zegeningen voor je dag.
Bron: Galactic Federation of Light - Paua'Alowa (28th July, 2011)    
Vertaling: Winny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten