dinsdag 2 augustus 2011

Pep St. Wolf met Paua’Alowa - 1 augustus 2011

Pep St. Wolf met Paua’Alowa
1 augustus 2011Vertaling: Winny


Te vaak worden jullie misleid, bedrogen, wordt er gelogen, en wordt jullie informatie achter gehouden door de “macht die er is”. Het is onmogelijk voor ze om jullie innerlijke kennis, je intuïtieve macht, en jullie verbinding met alles dat goddelijk is, af te zwakken. Alle kennis en wijsheid die jullie nodig hebben is veilig geborgen in de zetel van je ziel, in je hartcentrum, en jullie kunnen dat aldoor oproepen. Jullie hebben geen anderen nodig om je de waarheid te vertellen, want dat is maar een versie van de waarheid, hún versie van de waarheid en die wordt direct gefilterd door hun eigen bewustzijn in diverse graden van vooroordeel, gebaseerd op hun eigen ervaringen, ego en de reis van hun ziel in deze incarnatie. Het is niet aan anderen om jullie van wijsheid te voorzien, het is aan jullie om te zoeken en daardoor je eigen waarheden te vinden.

Op ieder niveau van bestaan zal een ziel diverse niveaus van universele wijsheid ervaren die zijn gebaseerd op hun huidige incarnatie, de lessen die ze moeten leren en de diepte die ze nodig hebben om die lessen te leren. Het is aan iedere ziel om de nodige stappen te ondernemen om in de universele eenheid te ‘pluggen’ en om de goddelijke verbinding te herwinnen met ‘alles dat is’. Dit komt door dromen, meditatie, het je aarden, en verbondenheid die het universum aan jullie zal onthullen door de lessen van ‘waarheid’ in je bewustzijn. De rol van symbolen, synchroniciteit en de diepe ontnuchtering(schok) die je beleeft als je een déjà vu krijgt(zoals de mensheid dat noemt), is een universele taal van wijsheid en fundamentele kennis, die velen van Aarde’s bewoners nog volledig moeten gaan beheersen. Kunnen jullie niet zien dat je altijd “ingeplugd” bent in de grote eenheid van bestaan? Dat is als je vrees, ego, verwachtingen, veronderstellingen en dergelijke laat varen, begin dus om gewoon aanwezig te zijn, dat je de universele wijsheid gewoon binnen laat komen die de hele tijd liefdevol aanklopt bij je goddelijke bewustzijn.

Het is jullie aard in deze tijd om de tekenen en symbolen van jullie dromen, ervaringen van synchroniciteit proberen te analyseren via jullie mentale processen, hoe kan het ook niet? Dat is jullie geleerd sinds je werd geboren. Door deze ervaringen te analyseren via je brein, heb je maar weinig ruimte om te “voelen” wat ze bedoelen. Ook als je “gevoelens” jullie voorzien van een inzicht dat je nodig hebt, zijn jullie te snel en te begerig om je daar kort van af te maken, omdat jullie mentaal functioneren en dus gaan veel aspecten van het ego en angst dat overnemen en doen aan de ervaring afbreuk. Daarom zijn we zo blij om zo velen van jullie zo hard te zien werken om dat los te laten, en om gewoon de wereld en de gaven ervan aan jullie te beleven, via jullie hartcentrum.

Het pad naar “alles wat te kennen is” is reeds voor jullie neergelegd door de verbinding van jullie ziel met het “alles dat is”. Net als een computer “firewalls” (beveiligingen) creëert tegen programma’s die een bedreiging kunnen zijn voor het huidig lopende systeem, zo hebben jullie als mensen firewalls gecreëerd voor de dingen die jullie zien als bedreigingen; er is geen goed noch slecht wat dit betreft. Net zo als de computer firewall sommige programma’s zal doen afwijken en andere programma’s zal doen stoppen welke niet alleen schadelijk zijn maar er ook voordelig voor zijn, bijvoorbeeld die hem harder en efficiënte willen laten werken, en taken wil laten uitvoeren die hij tot nog toe niet heeft kunnen doen, zo weerhoudt jullie firewall je van de verbazende, blije en hoger geëvolueerde ‘programma’s’ die oneindig voor jullie beschikbaar zijn.

We vragen dat jullie je hart als filter gebruiken en niet het denken. Het hart stroomt met “alles dat is” mee en weet dat jullie verbonden zijn aan de goddelijkheid. Het denken schept obstakels tegen evolutie en ascentie door beschermende barrières op te werpen tussen jou als individu en de “alles dat is”. Het denken schept dualiteit, terwijl het hart verbondenheid schept.

Jullie zijn goed op weg naar ascentie waarvan je weet dat die komt. Ik weet dat jullie zullen begrijpen wat voor jullie hier is uitgezet. Het is prachtig voor jullie om je wereld van vraagtekens te voorzien, en de staat van zijn waarin jullie leven, de protocollen en processen van jullie ascentie. Het is alleen maar eerlijk dat jullie van dit alles afweten en het wordt zeer binnenkort aan jullie geleverd. Onderscheid in de tussentijd je ervaringen via je hartcentrum, want het is in verbinding met de goddelijke eenheid, waarin jullie altijd de waarheid zullen kennen.


Bron: http://lightworkers.org/channeling/137723/galactic-federation-light-pauaalowa-ausgust-1st-2011

Geen opmerkingen:

Een reactie posten