woensdag 3 augustus 2011

Marlene Swetlishoff met Hilarion op 31 juli 2011


Marlene Swetlishoff met Hilarion op 31 juli 2011
Vertaling: Winny



Geliefde Mensen,

Leven op het Aarde plan begint een grotere vaart aan te nemen dan eerder. Er zullen veel gebeurtenissen zijn die wonderbaarlijk zullen lijken en nauwelijks te geloven. Als deze gebeurtenissen plaats vinden, denk er dan aan dat jullie ten allen tijde je evenwicht bewaren en in vrede te zijn. Terwijl de dimensies in een punt gaan samen komen en nog dichter bij komen, komen er grotere gevoelens van vreugde en een vooruitlopen dat in de harten van iedereen gevoeld wordt en het gevoel van voor de deur staande vrijheid zal beginnen wortel te schieten.

Het wordt tijd om stappen te gaan zetten naar het volgende niveau, dat van zelf verantwoordelijkheid en zelf meesterschap. Focus je totaal op wat je wilt manifesteren en wat vorm moet aannemen in jullie leven en in jullie wereld en laat niets je afhouden van dit focus. De komende weken en maanden is er veel gelegenheid om grote stappen voorwaarts te nemen in jullie spiraal van evolutie om Meesterschap over je menselijke zelf te verkrijgen en om een begin van progressie te maken naar het bevatten van grotere talenten en mogelijkheden dan je eerder dacht die mogelijk waren. Ieder van jullie is in staat om grotere dingen te bereiken dan je ooit droomde dat te kunnen.

Als je op het platform stapt, weet dan dat als jullie je persoonlijke macht en soevereiniteit terug pakken, dat je dan een keuze maakt voor het hoogste goed van allen. Iedere positieve en gefocuste actie die jullie ondernemen telt op bij het totale schema van dingen en dient jullie allen om een nieuw spel te creëren, een spel dat gevuld is met vreugde, oneindige goedheid en heilzame mogelijkheden. Geloof in de ingeboren goedheid en grootsheid van jullie medemensen en houdt deze visie vast met alle kracht die je iedere dag kan verzamelen terwijl het niet uitmaakt wat er om je heen gebeurt.

De grote opdracht die voor jullie ligt, lieve mensen, is het verbrijzelen van de band van diep vastgezette negatieve gedachtevormen die zich als een veld van lage energiedichtheid om de Aarde heen heeft  gevormd. De  nieuwe Kosmische energieën die binnenkomen helpen bij dit proces maar jullie zijn degenen die je intenties moeten benoemen om ze aldus te laten zijn. Op een Planeet van de vrije wil zijn het de bewoners die hun soevereine en Goddelijke rechten moeten trainen om die planeet te herstellen naar zijn originele Goddelijke blauwdruk door de intentie dat dit zo is. Beoefen je rechten als mede-scheppers met de Goddelijke Bron van Alles Dat Is door dagelijks op één lijn te willen zijn met het Goddelijke Plan voor de Aarde en allen en alles op Haar.

Maak het jullie intentie iedere dag om je te verbinden met je Heilige Christus Zelf en om de Goddelijke Wil te volgen voor het hoogste goed van allen. Er zijn, er zullen vele, vele afleidingen zijn die je af zullen houden van je centrale kern, als je dat toestaat. Deze tijd heeft onderscheiding nodig om de aansporingen van je hart te volgen, ook al begrijp je nu de redenen niet waarom. Jullie leren allemaal om een hogere visie te volgen, de visie van je Grote IK BEN Aanwezigheid en dit zal het overgeven nodig hebben van je menselijke wil ten gunste van de Goddelijke Wil. Geloof dat jullie Hoger Zelf alleen het hoogste en beste resultaat wenst voor jou en al degenen waar je van houdt en vertrouw erop dat alles in orde zal komen.

Visualiseer jezelf als Lichtwezen dat ongeveer 12 feet (= plusm. 3.60 m) groot is en speel dagelijks met die visie.  Stel je voor en voel jezelf als machtig Wezen die grote veranderingen tot stand kan brengen gewoon door hier te zijn in deze belangrijke tijd. Voel de liefde van de Schepper in je hartchakra en straal die uit in steeds groeiende concentrische cirkels en weet dat jullie Licht en jullie Liefde werkelijk verschil maken.

Tot de volgende week…

IK BEN Hilarion.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten