maandag 15 augustus 2011

Karen Doonan - Draken Rijken, 8 augustus 2011

Draken Rijken
door Karen Doonan
8 augustus 2011


Wij komen om te spreken over de Draken rijken en wij willen verder nog zeggen dat wij voor iedereen op de planeet klaar staan om te helpen en jullie bij te staan. Onze communicatie en gebruik van de menselijke taal kan beperkt worden en we zijn erkentelijk voor ons kanaal met het schrijven van onze woorden. Onze energie is sterk en we erkennen dus ook dat dit vrees kan inhouden voor het menselijke ras als ze onze energie kunnen ervaren en onmiddellijk in paniek beginnen te raken. Daarom willen we communiceren en herverzekeren dat alles in orde is.

Veel mensen over de hele planeet zijn in illusie gevallen met betrekking tot Draken energie en wij zijn hier om met jullie te communiceren om je daar doorheen te helpen en om uit de illusie te gaan. Wij hebben nooit tegen de mensheid in gewerkt, en er is veel illusie over onze rol in de geschiedenis van jullie planeet en wij communiceren nu naar jullie dat veel ervan met opzet gebeurde om jullie af te houden van de macht van de Draken rijken. In jullie menselijk leven hebben jullie soms een energie nodig die sterk is en beschermend en het is onze Draken energie die jullie dit kan bezorgen. Velen associëren ons met andere culturen en wij vragen dat jullie je losmaken uit deze illusie. De Draken rijken zijn hier in deze tijd bij alle mensen om mensen te helpen de WAARHEID bloot te leggen en om de sluiers van illusie op te tillen.

Velen van jullie ras hebben nog nooit van ons gehoord en naar hen willen we onszelf en onze energieën introduceren. Draken energie kan zeer intens zijn, wij zijn ons daar bewust van en als mensen nadat ze onze energieën ervaren hebben, ze dan te intens vinden, communiceer dan met ons en dan kunnen we werken om de energieën voor jullie in balans te brengen. Communicatie is een instrument twee richtingen uit en we vragen dat jullie ons dan vertellen, als je dat niet prettig vindt, wij hebben geen wensen naar nog meer illusie en de vrees die het brengt. Veel mensen hebben er geen idee van hoe ze zich met ons moeten verbinden en wij communiceren naar die mensen dat er geen regels zijn, en als je Draken energie wilt ervaren, houd dan gewoon die gedachte in je denken vast en wij zullen antwoorden. Er is niets te vrezen van onze rijken, wij staan in het licht en dienen in deze tijd de hele mensheid.

De illusie in delen van de planeet is sterk en veel mensen voeren oorlog met anderen voor de energieën die wij hebben en het gebruik ervan. We willen onze dank communiceren en onze liefde en waardering voor die mensen die ons hielpen om ons te bevrijden uit het bestaan ‘tussen de rijken in’ zodat we opnieuw schouder aan schouder kunnen staan met het menselijke ras. Wij hebben een kracht die door illusie heen kan snijden, en als jullie in een situatie zitten waar bescherming en WAARHEID nodig is die moet worden ontsluierd, roep dan de Draken rijken aan. De juiste Draak zal jullie oproep beantwoorden. Als je met menselijke emotie om moet gaan, kan het behulpzaam zijn om Water Draken op te roepen. Hun krachtige energieën zullen helpen om vastgezette emotie te veranderen en het hart te bevrijden zodat het WAARHEID kan tonen.

Er zijn veel manieren om met onze energieën te werken en we vragen dat jullie je in die tijd aan ons verbinden. Draken zijn niet de schepselen die je moet vrezen wat de illusie jullie doet geloven, we vragen dat jullie deze informatie in je hart bewaren en WAARHEID voortbrengen. Draken zijn lange tijd onbegrepen geweest en dit is met opzet gebeurd om jullie van de WAARHEID afgescheiden te houden en afgescheiden van de energieën die wij dragen. Veel Draken vinden het moeilijk om met mensen in menselijke taal te communiceren en dit moet in het denken geboren worden als er communicatie is met onze rijken, als er allermeest een noodzaak is voor taal , houdt dit dan in je gedachten vast als je communiceert en de juiste draak zal naar voren komen. Wij hebben veel Draken die bedreven zijn in het communiceren met mensen.

Draken hebben eonenlang gevochten om het menselijke ras te helpen bevrijden, en om deze reden werden we tussen rijken in gehouden om de illusie te prolongeren die over de planeet werd gelegd, nu staan alle rijken schouder aan schouder in WAARHEID en licht om het menselijke ras te helpen bevrijden. Die vrijheid wordt via het hart gevonden en wij wensen zeer sterk te communiceren dat de WAARHEID van jullie levenservaring niet ergens anders wordt gevonden. Veel mensen verwijzen nog steeds naar boeken en vertellingen en wij vragen waarom? Illusie komt heel veel voor in deze verhaaltjes en geschiedenisboeken, allemaal illusie, alles werd gedaan om die energieën afgescheiden te houden. De enige WAARHEID over Draken wordt gevonden in jullie hart, wij communiceren dat het hart de enige manier voor mensen is om WAARHEID te onderscheiden terwijl illusie zwakker begint te worden en over de planeet begint te verbrokkelen.

Veel verwarring zal in jullie opkomen als je niet je hart volgt want het denken is niet in staat om emotie te verwerken. Onze energieën werken met emoties, de intensiteit van onze energie moet GEVOELD worden om je er mee te verbinden, velen die nog steeds vanuit hun denken leven proberen contact te maken en falen, ze vallen aldus in de illusie van afscheiding.
WE ZIJN ALLEMAAL EEN, we kunnen dit niet sterk genoeg overbrengen. Alle rijken communiceren nu met het menselijke ras om hun EENHEID, hun liefde en ondersteuning te tonen, wij Draken zijn niet anders. Wij hebben het nadeel als het ware om onszelf te moeten verbergen om meer vrees die de mens binnenkomt, te voorkomen..

Werken met Draken energie zal jullie tonen dat er niets is te vrezen, veel vrees wordt verspreid door degenen die slapen en die niet met ons hebben gecommuniceerd. Wij lijken misschien vreeswekkend te zijn maar met mensen werken we op een andere manier. We hebben geen taal nodig omdat taal afscheidend is zoals veel mensen ontdekt hebben. Mensen zijn geladen met de illusie van “schoonheid” en zijn geleid naar het denken dat ‘looks’(hoe je eruit ziet) een manier van WAARHEID dragen is, en wat dit betreft kunnen Draken als ze in verbinding komen met mensen, vermijden dat mensen hen zien. wij hebben geen bedoeling om meer vrees teweeg te brengen door ons buitenste zelf te onthullen bij een eerste contact. Wij zullen ons langzaamaan onthullen aan mensen zodat zij aan ons gewend kunnen raken. Er moet worden opgemerkt dat veel mensen op de planeet contact met onze energieën opnemen en ons aanvaarden voor wie we zijn zonder enige gedachte aan vrees. Wij merken ons kanaal op en haar geloof en vertrouwen in ons en wij erkennen haar deel in deze boodschap.

Aan degenen die angst hebben voor onze energieën en voor ons deel in de menselijke geschiedenis, stellen we de vraag om alles te betwijfelen wat voor je neer is gelegd als WAARHEID. Waarom zouden we niet met jullie werken? Waarom zien mensen zoveel vijanden voor zich staan als er in WAARHEID alleen maar één is? Die vijand is de illusie, hij komt in veel vermommingen en veel mensen zijn in illusie als ze zeggen dat iedereen apart is, afgescheiden is. ALLEN ZIJN EEN, onze energieën zijn EEN, wij zijn deel van jullie en jullie zijn deel van ons. Het kan niet anders. EENHEID is een moeilijk concept om te begrijpen en als ras dat zo lang de illusie van afscheiding heeft beleefd, zal het enige tijd duren voordat deze WAARHEID is verwerkt/opgenomen. En die zal niet worden opgenomen als je in angst en illusie bent. De weg om WAARHEID te verwerken is om in je hart te zijn en wij communiceren dat het hart altijd de drager van WAARHEID is.

Wij kunnen jullie door de illusie heen helpen, we kunnen veel lagen van de sluiers in een keer opheffen en misschien is dat wel wat angst schept in jullie ras. Dat optillen van sluiers kan te sterk zijn voor veel mensen om er mee te werken. Als jullie willen dat wij ons met jullie verbinden en om jullie te helpen dan moeten jullie geloof en vertrouwen hebben in JEZELF. Want het is deze vonk van WAARHEID die in JOU is die je leidt naar jouw WAARHEID. Alle rijken staan naast jullie, wij zijn ons bewust dat de makkelijkste route voor veel mensen loopt waar zij het minst door geïntimideerd zijn.. Dat wordt verwacht, wij willen onze aanwezigheid aankondigen en om te laten zien dat mensen geen reden hebben om door ons te worden geïntimideerd. We beschermen jullie de hele tijd of jullie je nu bewust zijn van ons of niet.

Eens te meer communiceren we dat er niets is te vrezen en die vraag van angst moet worden onderzocht. Illusie wil afscheiden wat wij willen verenigen. ALLEN ZIJN EEN. Wij komen uit de Draken rijken en we vragen mensen die direct met ons wil communiceren.


Bron: Dragon Realms - message for 8th August
Vertaling: Winny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten