maandag 15 augustus 2011

Draken Rijken - Karen Doonan, 9 augustus 2011

Draken Rijken
door Karen Doonan
9 augustus 2011

Wij zijn om jullie heen, we staan naast jullie, we staan schouder aan schouder met ieder van jullie. Wij zijn de Draken Rijken en eens te meer komen we om IEDER van jullie over de hele planeet te gidsen en te ondersteunen. Illusie heeft veel mensen over de planeet vast gehouden terwijl illusie zijn lessen van vrees en paniek opvoert. Veel rijken kwamen al naar voren om te waarschuwen voor de gebeurtenissen die nu begonnen zijn te gebeuren en veel mensen hebben de informatie die gegeven werd, niet geabsorbeerd.



De Draken rijken zijn hier om degenen te helpen die willen worden beschermd en veilig willen zijn in deze tijd, dit is geen veiligheid en bescherming van wat illusie leert, wat betekent het buitensluiten van alles om je heen en om je alleen op jezelf te concentreren, dit is bescherming van ALLES. De drama’s die zich in jullie media ontvouwen zijn ontworpen om de menselijke vibratie te verlagen, ze zijn ontworpen om de angst te laten toenemen die in ieder mens geplant werd en wij zijn hier om IEDEREEN zich te helpen er zich van los te maken. Gebruik de kracht van de Draken rijken om de niveaus van illusie te ontsluieren die jullie in zijn valkuil hebben gevangen.



Veel mensen zijn afgedaald in de illusie, velen hebben zichzelf afgescheiden van hen die deel nemen aan de gebeurtenissen en zien zichzelf enigszins boven hen staan. Kijk naar deze manier van ZIJN en realiseer je dat dit illusie is. Afscheiding is altijd betrokken bij de leringen van illusie. ALLEN ZIJN EEN. Veel mensen over de planeet zijn diep in slaap en lopen een ander pad in een andere wereld dan degenen die wakker zijn of wakker staan te worden. Ze KUNNEN NIET zien wat jullie zien, ze kunnen niet VOELEN wat jullie voelen want illusie is zo stevig om hen heen gewikkeld  dat ze nauwelijks kunnen ademhalen.



Wij zijn hier om IEDEREEN  te helpen, we vragen dat jullie in je hart stappen en uit je denken gaan. Logica zal jullie niet helpen om je door de komende dagen en weken te werken  als illusie op verzoek alle stoppen eruit trekt om de lagere menselijke vibratie over de planeet te verlagen. Alleen door de ruimte voor die mensen die in slaap zijn vast te houden, zullen jullie in staat zijn om vooruit te gaan en om hen te helpen en daarmee jezelf te helpen. Het is niet “hen” en “wij”, het is ALLES. Niemand is afgescheiden van wat er gebeurt. Zij die slapen spelen hun rol goed en zijn er om degenen die wakker zijn te helpen om door de lagen van illusie te gaan. Want zonder hen zouden ze niet in staat zijn om duidelijk illusie en haar trucs te herkennen.



De media spelen hun spel ook goed en velen trappen in de val door dit te lezen en met de media mee te reageren. We vragen dat jullie kijken naar het deel dat jullie in dit spel spelen. Houd je het licht vast dat helder schijnt? Straal je LIEFDE naar buiten dat door jullie WEZEN heen schijnt om de ruimte vast te houden voor degenen die in slaap zijn? Of reageer je zoals de illusie verwacht zodat je vrees en illusie verspreidt naar de rest van de mensen in je omgeving? Velen zijn begonnen om hen te bekritiseren die deel nemen aan deze gebeurtenissen en we vragen jullie om je af te vragen  waarom je iemand zou bekritiseren waar je niets van weet.

Jullie lopen niet het levenspad van hen die erbij zijn betrokken en hebben er geen idee van wat er in hun gedachten speelt. Velen die zijn ontwaakt hebben geen idee van de diepte van de illusie waar degenen die slapen doorheen moeten worstelen bij elk wakker moment.



Velen die wakker zijn klagen over diverse symptomen en realiseren zich dat dit deel is van het proces om hun vibratie op te heffen. Zij hebben het zicht verloren op de nachtmerrie die diep in de illusie slaapt. Jullie broeders en zusters over de planeet zitten in een sterke illusie, zij (be)leven een wakkere nachtmerrie zonder eind in zicht, ze hebben er geen idee van dat alle werelden naast hen staan, ze hebben geen idee van de kracht die ze diep in hun WEZEN hebben, ze slaapwandelen door hun levenservaring heen. DAAROM staan alle rijken(werelden) naast de lichtwerkers en bij degenen die wakker zijn, samen houden we de ruimte vast voor hen die slapen om de nachtmerrie te verminderen, om diegenen proberen wakker te maken die het besluit hebben genomen om wakker te worden en om degenen te helpen die nooit zullen ontwaken. De Draken rijken kijken ernaar als mensen met mensen onbewust strijden, omdat er in werkelijkheid geen strijd is. Illusie stuurt dit drama aan en we vragen dat jullie je daar van bewust zijn en je er volledig aan onttrekken.



Meer angst verspreiden uitgedost als hulp of informatie is het instrument dat door de illusie gebruikt wordt om zijn lessen te verspreiden. Jullie zullen jullie medemensen niet helpen door te buigen voor die illusie. Stort de LIEFDE die IS door het hele drama heen dat zich ontvouwt over je planeet. Roep de rijken op die het dichtst bij jullie zijn om jullie in deze tijd te helpen de ruimte vast te houden. Dit is illusie, dit is niet het einde, het is louter een driftbui van illusie om te bewijzen dat hij de macht heeft die hij verlangt maar hem niet bezit. Want er is alleen maar EEN macht en dat is LIEFDE.



Wij zijn hier om jullie persoonlijk door de sluiers te brengen van illusie. Als het drama jullie aanzet (triggert) dan is er vrees in jullie WEZEN. Laat ons jullie die vrees helpen verwijderen en laat jezelf de WAARHEID zien. Sta sterk in de macht van LIEFDE die IS en reik uit naar jullie medemensen die nu in de illusie ploeteren. Wakker worden en ascentie is niet alleen voor de paar gekozenen want ieder speelt een deel in dit proces. Velen die wakker zijn geworden keren hun rug naar degenen die nog slapen en geloven dat zij afgescheiden zijn, apart staan, dit is Illusie. Er is geen afscheiding, want ALLEN ZIJN EEN.



Wij zijn de Draken rijken en we staan schouder aan schouder met jullie. Terwijl de drama’s zich ontvouwen en illusie naar buiten brengt wat illusie het beste kan, MAAK JE LOS van dit alles. Houd je licht vast dat in je zit en straal dit helder over de planeet. Houd ieder van je medemensen in liefde en medeleven vast en realiseer je dat velen de WAARHEID niet begrijpen op de manier dat JULLIE dat doen. Velen zullen nooit ontwaken en dit brengt nog meer behoefte mee aan liefde en medeleven en dat is hun geboorterecht. IEDER van jullie maakt een verschil, kies ervoor om dat verschil in LICHT te maken en niet in illusie.


Wij trekken ons nu terug om de absorptie van onze woorden mogelijk te maken. ALLE RIJKEN staan klaar om ALLE mensen te helpen door deze drama’s heen. Of het nu de engelrijken zijn, de
drakenrijken, de elvenrijken, VRAAG om hulp en het zal jullie worden gegeven. Alles is illusie, wees je daar bewust van en houd de ruimte vast in deze tijd  voor alle veranderingen. Zeer grote energie vloeden overstromen de planeet, dit beïnvloedt hen die in slaap zijn en aldus voeden ze de illusie omdat degenen die in slaap dit helemaal niet begrijpen en die energieën op zichzelf absorberen. Gebruik deze energie om LIEFDE die helder IS verder te schijnen over de planeet, schijn licht in de duisternis en laat allen verlicht worden. Jullie zijn hier als LICHTwerkers, dat houdt in om de hele tijd je licht te schijnen. Wij zijn de Drakenrijken. ALLEN ZIJN EEN.

 
Bron: Dragon Realms - message for 9th August
Vertaling: Winny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten