vrijdag 5 augustus 2011

Suzanne Spooner met een update van Vader en God, 2 augustus 2011

Suzanne Spooner met een update van Vader en God
Vertaling: Winny


De Ware Aarde van de “Overeenkomst van het Schuld Plafond”


Suzanne Spooner van TAUK (The Art of Universal Knowing) heeft de gebeurtenissen gevolgd die betrekking hebben op Disclosure en de Nieuwe Economie van NESARA. Zij deelt ons interessant nieuws mee over de werkelijke status van de overeenkomst van het schuld-plafond.


Suzy: Hallo jullie twee!


Pap en God: Hi Suzy, kunnen we je vertellen over de laatste update?


S: Ja, dat zou heerlijk zijn.


Pap en God: We zijn hier om jullie het nieuws door te geven van een galactisch contact tussen jullie leiders en de galactische leden van de raad. In jullie nieuws zit een verhaal over de ‘overeenkomst van het Schuld-Plafond’. Dit is alleen een kort stukje zodat jullie begrijpen wat er gebeurd is.


In een privé zitting, ontmoetten leiders van beide partijen een galactische gezant. (1) De gezant en Obama gaven informatie vrij over het proces van de aankondiging van disclosure (onthulling). De leiders die er bij betrokken waren, waren heel opgewonden en dit was bevorderlijk om de passage van de nieuwe wet toe te staan.


Het proces om een nieuwe regering te creëren was het voornaamste onderwerp van deze crisis. De leiders zien eruit alsof ze hun samenwerking gebruikt hadden om het schuld plafond van de Verenigde Staten te laten toenemen. De conclusie was echter, achter gesloten deuren, dat ze dachten dat er geen logische andere manier was om dit probleem op te lossen.


De verbinding die de VS heeft met iedere natie is ingeworteld door schulden, aan alle kanten. Er is geen enkele manier die een natie zoals de VS, de Europese Unie of Rusland scheppen kan die de financiële noodzakelijkheid om aan hun verplichtingen te kunnen voldoen met dit banking stelsel dat gecreëerd was door de Illuminati. En daarom zullen het Ascentie Accord en NESARA op hun plek gezet worden met de uiterlijke verschijning van de overeenkomst van het schuld plafond.


Universeel en wereldlijk wordt dit gevierd als de conceptie van openbare disclosure. Het geschenk van de chaos was de kans om de VS en andere naties te helpen om hun regeringen te herstructureren voor de veranderingen die komen. Stel je vertrouwen in alle leiders terwijl ze zich voorbereiden op de aankondiging.


Voetnoot:
(1) De gezant is een walk-in, die een binnen gekomen galactische mens is, genaamd Paul Thomas, die de belangen van de sterrenaties behartigt bij de regering van de Verenigde Staten.


Bron: http://www.theartofuniversalknowing.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten