woensdag 17 augustus 2011

Pep St. Wolf met Paua’Alowa - 16 augustus 2011

Pep St. Wolf met Paua’Alowa
16 augustus 2011

Vertaling: Winny


En spoedig zal duidelijkheid op jullie vallen anders dan iets dat jullie eerder hebben gezien of ervaren in dit drie-dimensionale plan. Jullie houding naar het goddelijke, wat jullie je laat  verbinden met de diepste delen van Aarde, de vreugde en erkenning van de natuur en de hele schepping, en het terugkeren naar je innerlijke licht door meditatie, dromen en een bewuste verbinding met het centrum van je hart stroom, dragen werkelijk bij aan alles waar je op kon hopen en je kon voorstellen in dit rijk van de Aarde.


Jullie toewijding en verbintenis aan je spirituele groei en je losmaken van dat wat illusie is wat niet langer je zielendoel dient, bezorgt je gelegenheden van wijsheid en kennis die je verbinding brengen met de samenvallende vijf dimensionale energieën die heden de Aarde  veranderen. Ik daag jullie verder uit om de rest van ALLES los te laten dat jullie niet langer dient en om de bewuste poort te scheppen die zal zien dat je vooruit stapt in je nieuwe bewustzijn en om nooit terug te lopen.


Velen van jullie zitten al naast ons als lichtwezens, ze kijken naar het deel van jullie zelf dat jullie op het Aarderijk gezet hebben op een pad van leren. Jullie zijn verbaasd en geïnspireerd door dat deel van jezelf dat het klaarspeelt met de dichtheid en zwaarte van het Aarderijk . Weet dat de lessen en kennis die jullie verkrijgen terwijl je als Aardse mensen bent geïncarneerd, jullie oneindig zullen dienen terwijl je verder gaat te ascenderen en om te werken als een wezen  van licht in het universum.

Een wijs wezen zei eens: ‘het AL is in het AL’;  doe geen afbreuk aan alles of breng je verbinding met alles niet in discredit.  De ervaring van wat je doet, voor wat je nodig hebt, om ergens over te oordelen, is deel van je menselijke proces, maar weet dat je deze lessen al had neergezet voor je huidige incarnatie vóórdat je de eerste ademhaling deed in dit leven. Velen van jullie hebben deze lessen al gedaan telkens weer, iedere keer weer de energie van leren en transformeren verbeterend. Door deze kennis zo intens te leren op deze Aarde school, zijn jullie in staat om anderen te onderwijzen in je diverse incarnaties in het universum.

Velen van jullie voelen zich alsof je veel bestanen tegelijkertijd leeft en dat is waar. Als licht wezens werken jullie in het hele universum in rollen die verwant zijn aan jullie Aardse rol en soms ‘voel’ je alsof je ergens anders ‘daarbuiten’ bent. Anderen kunnen zich voelen alsof dit bestaan in tegenstelling is met wie zij werkelijk zijn en smachten ernaar om ‘terug naar huis’ te gaan, ergens.. Het is belangrijk dat jullie je allereerst en voorop verankeren als lichtwezen van het oneindig goddelijke. Weet dat jullie thuis zijn waar je je ook bevindt omdat jullie verbinding met ‘alles dat is’ je verzekert dat dit zo is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten