zondag 8 april 2012

AE Michaël “De laatste dagen van de Illusie zijn er.” - Ron Head -


AE Michaël
“De laatste dagen van de Illusie zijn er.”

- Ron Head -
Bron: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/04/07/illusions-last-days-are-here-michael-channeled-by-ron-head/

7 april 2012

Het is nu tijd om te praten over jullie nieuwe bewustzijn. Jullie merken je vermogen om dingen te voelen/merken die een tijdje geleden veel verder weg waren dan wat je toen kon. Sommigen van jullie hebben kleine veranderingen, sommigen hebben enorm grote, maar ieder van jullie voelt die veranderingen nieuw en verbazend zijn.

Zij die deze dingen niet volgen ontvangen dezelfde opwaarderingen, maar ze voelen vermoedelijk niets anders dan een ongemakkelijk verschil, iets dat ze niet begrijpen. Dit zal voor hen over een tijdje veranderen. Iedereen moet vanaf de plek beginnen waar ze staan. Degenen die dit nu kunnen voelen, jullie hebben jezelf wegwijzers genoemd, die doen er goed aan om je pad te markeren. Er zullen velen zijn die spoedig jullie liefdevolle leiding nodig zullen hebben.

Opnieuw zeggen we, geef alleen waar je om is gevraagd en dat liefdevol, omdat deze dingen compleet nieuw voor die dierbare zielen zullen zijn, en dat ze geneigd zijn om alles te ontkennen wat jullie hen vertellen. Als dit gebeurt, en dat zal soms zo zijn, laat ze dan met je zegen los. Ze zullen terug komen, misschien bij jullie, misschien bij een ander. Maar allen die willen ascenderen, zullen dat doen. Dit is een beweging die door goddelijk bevel een hele lange tijd geleden in jullie telling aan de gang is gebracht, en niet een wat in de laatste paar jaren is bevolen door jullie Schepper. Ieder van deze zielen is ver gereisd, heeft veel verdragen en beloofde terug te keren, net als jullie gedaan hebben.

Geniet ondertussen naar tevredenheid van je hart van jullie nieuw gevonden vermogens en zij zullen doorgaan zich uit te breiden. Besteed iedere dag aan het onderzoeken van je geschenken en als je verbeelding nog andere mogelijkheden ziet, dan probeer die uit. Het is waarschijnlijk jullie Hogere Zelf of je gids die je aanspoort. Dit is, na alles, het meest belangrijke waarom jullie hier zijn, om te ontdekken wie en wat jullie werkelijk zijn. Deze dingen zullen jullie brengen naar het begrijpen van waar je toe gebracht bent om over jezelf te geloven en wat niet waar is en nooit waar was. Jullie worden door iedereen als waardige en verdienstelijke scheppingen gezien van de Eenheid, behalve door jezelf. En degenen die jullie het andere wel hebben verteld deden dat omdat ze wisten dat dit waar was.

Spreid nu jullie vleugels uit en test ze. De dag om uit je nest te vliegen is gekomen. De laatste dagen van de Illusie zijn hier. Als je onze woorden begrijpt, zul je niet verwachten dat iedereen op Aarde morgen tot complete verlichting zal ontwaken. Maar sommigen zijn dat al en meer zullen volgen. De tijd waarop het bewustzijn verandert is nu hier en het vindt plaats. Je kunt dit zien als een sneeuwbal die de heuvel afrolt en die genoeg stuwkracht en grootheid heeft gekregen om niet meer te kunnen stoppen. We kijken naar jullie en helpen je op iedere manier. Jullie zijn nooit alleen. Goeden dag, dierbare harten. 

vertaling: Winny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten