zaterdag 7 april 2012

Ron Head met AE Michael - 5 april 2012Ron Head met AE Michael

‘Spoedig zal de statische interferentie uitsterven.’


Bron: http://aquariuschannelings.com/2012/04/05/archangel-michael-through-ron-head-soon-the-static-of-interference-will-die-out/ 

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/04/05/soon-the-static-of-interference-will-die-out-michael-channeled-by-roen-head/

5 april 2012

Onze belofte aan jullie was om blijere onderwerpen naar jullie te brengen, en dus zullen we dat doen. Laten we spreken over het steeds dichterbij komen van onze dimensies.

Jullie die in de derde dimensie zitten, schetsen dit waarschijnlijk als twee plekken die dichter bijeen komen. Dat is het product van de mentale constructie die jullie geschapen hebben. In feite, omdat alles energie is, is het meer een verschillen in frequentie maar daar zitten geen scherpe lijnen tussenin. Denk aan de oude radio tuners die jullie of je vrienden bouwden toen jullie kinderen waren. Toen je de afstemnaald bewoog, ontving je een andere frequentie, maar er tussen in was een gebied dat interferentie kreeg van beide zenders. Jullie zitten nu in zo’n gebied.

Jullie tuners zijn zich aan het aanpassen naar de hogere maatstaf met een wonderbaarlijke snelheid en spoedig zal het evenwicht (of het statische) van de interferentie uitsterven en alleen een prachtig heldere ontvangst geven. De lagere frequentie zal niet ophouden, jullie zullen je gewoon op een hogere hebben afgestemd. Zoals jullie je kunnen voorstellen, is ieder van de zeven miljard van jullie zich met hun eigen radio aan het afstemmen. Als meer en meer zich afstemmen op de hogere frequenties, zullen degenen om jullie heen ze ook beginnen te zoeken. Jullie bereiken een punt waarop de muziek het statische zal overstemmen. Jullie kunnen zelfs denken aan onze boodschappen en aan ons voortdurend innerlijke aandringen naar jullie als een bekendmaken van het nieuwe radiostation. Op die manier dringen we bij jullie aan op het draaien van jullie afstemnaalden.

Ieder van jullie is afgestemd op een ander station en ieder moet verschillende aanpassingen doen, maar ieder is zich nog aan het afstemmen. Het delen/doorgeven van wat jullie geleerd hebben door het afstemmen van je set, als je dat gevraagd wordt, zal iedereen helpen. Dit meedelen als je dat niet gevraagd wordt, zal meer dan waarschijnlijk niet zo goed als je verwacht, ontvangen worden. Iedereen moet vanuit de unieke plek waarop hij staat dat gaan doen. Maar klaar staan om een helpende hand uit te steken is inderdaad prijzenswaardig.

Misschien is het volgende dat je kunt verwachten het bewegen van de interferentie uitzending buiten het bereik van jullie ontvangers. Met een gniffel zeggen we”Blijf afgestemd hiervoor… goede morgen Aarde!”

Vertaling: Winny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten