vrijdag 13 april 2012

AE Michael - Ron Head - 12 april 2012


AE Michaël: ‘Het resultaat zal de wereld zijn waar je al deze jaren over gedroomd hebt en voor gebeden hebt.’

Ron Head


12 april 2012

Bron: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/04/12/the-outcome-will-be-the-world-you-have-dreamed-and-prayed-for-all-these-years-michael-channeled-by-ron-head/

Onze boodschap van vandaag gaat over het onderwerp van jullie vermogen om de effecten te verzachten van wat jullie aardeveranderingen noemen. Het gebeuren gisteren van diverse grote aardbevingen (rond Sumatra en in zd Mexico, vertaler) bracht geen massief verlies aan levens noch schade aan gebouwen enz.

Dit kwam niet geheel door de inspanningen van jullie om liefde en licht naar die gebieden te sturen; maar begrijp dat zelfs de inspanningen van jullie sterren broeders en zusters een antwoord waren op jullie vraag. Wij vonden het aangenaam om het grote en onmiddellijke antwoord te zien van zo velen van jullie bij het nieuws van deze gebeurtenissen. Het was exact het beste en meest effectieve antwoord dat jullie gemaakt konden hebben. Jullie zijn je niet bewust van het aantal van jullie dat op deze manier reageerde, maar we zeggen je dat het vele tien duizenden waren. Wees voorbereid om door te gaan met jullie inspanningen op deze manier. Die gebieden zijn ook vandaag nog steeds actief en andere gebieden zullen ook nog meer verschuivingen meemaken.

Houd jullie dierbare planeet in je liefdevolle licht omdat zij de veranderingen maakt die zij moet maken om de druk vrij te laten die nodig is voor haar ascentie. Veel dat negatief is wordt bij dit proces getransformeerd. Vele jaren zijn er miljoenen gebeden, meditaties, ceremonies en bedoelingen geboden voor het soort aarde waar jullie op wilden wonen en het soort gemeenschappen waar jullie in wilden leven. Velen die dit proces begonnen zijn verder gegaan, en vele anderen zijn gekomen om het proces door te zetten. De klim naar de top is lang en zwaar geweest. We zeggen jullie dat jullie nu de race zijn begonnen naar de finish. Het is vanaf hier allemaal heuvelaf. De stuwkracht neemt toe en die heeft het punt bereikt om niet meer te stoppen. De aardemens zal naar beneden vallen en zijn knieën krassen. Hij kan blauwe plekken hebben. Maar hij zal niet wegsterven.

Alles dat er nu gebeurt zal niet door ieder van jullie verwelkomd worden. Maar jullie zullen stevig in je hart de verzekering vasthouden dat het resultaat de wereld zal zijn waar jullie al die jaren van gedroomd en voor gebeden hebben. Als jullie terugkijken naar dit jaar, zal het maar een kleine prijs zijn die je betaald hebt voor wat jullie erbij hebben gewonnen. Alle boodschappen, alle beloftes, zijn nog niet eens begonnen om het leven te beschrijven dat jullie spoedig zullen gaan leven. Wij zullen op deze reis iedere stap bij jullie zijn zoals we dat tot op deze dag geweest zijn. Reik uit naar ons zo vaak als jullie nodig hebben. We verwelkomen de veranderingen om dichter bij jullie te komen.

Tot morgen dan. Vrede, licht en vreugde moge van jullie zijn.

vertaling: Winny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten