woensdag 11 april 2012

AE Michael - Ron Head


AE Michaël: “Jullie zijn hier werkelijk de verandering makers!”

 Ron Head9 april 2012

Bron: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/04/09/you-truly-are-the-change-makers-here-michael-channeled-by-ron-head/Wij voelen deze morgen dat jullie het opduiken van de veranderingen meer moeten voelen. Velen vragen: “Ja, maar wanneer dan? Wanneer?”

Jullie hebben je al zo lang verlaten op je vijf stoffelijke zintuigen dat je de veranderingen misschien niet zo sterk merkt als jullie kunnen. En jullie zijn, behalve onze boodschappen, heel weinig gegeven om door te gaan,. De verslagen die jullie zien, komen niet uit bronnen die door de meesten mensen uit de gemeenschap worden ‘geaccepteerd’. Dit betekent echter niet dat ze niet waar zijn. Verscheidene van die bronnen geven informatie die grotendeels juist is en ze doen hun best om waarheidsgetrouw en accuraat te zijn. Daar zij slechts rapporteren wat ze krijgen uit ‘echte’ bronnen, hebben ze ook te maken met een beperkt aanbod van informatie en moeten ze heel veel verkeerde informatie uitzoeken (uitsorteren). Dat is goed. Opnieuw vertellen we jullie dat wij geen nieuwsdienst zijn. Onze boodschappen zijn bedoeld om jullie te inspireren en te bemoedigen. Ze dienen ook om de dynamiek te veranderen van jullie collectieve bewustzijn.

Dit is in overeenstemming met jullie hogere zelf en jullie bedoeling. Wij kunnen en willen het niet anders doen. Maar, we zeggen jullie wel dat er meer en meer tekenen beschikbaar zijn dat er iets groots aan het gebeuren is. We begrijpen dat het woord ‘spoedig’ een van jullie minst favoriete woorden is geworden. Maar ‘spoedig’ is niet langer meer accuraat. Zachtjes, rustig, langzaam en verborgen zijn betere termen die het nu beschrijven. Jullie gaan heel ‘spoedig’ onmiskenbare bevestiging ontvangen. Dáár, we zeiden het. Op dat moment zal de dam van de media censuur worden doorbroken. En spoedig daarna zal de behoefte aan veiligheid veel minder zijn. Als de informatie grens is overwonnen dan zullen jullie wensen dat de stroom weer langzamer gaat.

Ga in de tussentijd door om jullie visies voor een nieuwe wereld in je hart vast te houden. Jullie zijn hier werkelijk de verandering makers, zagen jullie het maar. We zullen doorgaan om jullie bij alles te helpen wat jullie doen. Goeden dag mijn lieve vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten