vrijdag 20 april 2012

AE Michael - Ron Head - 17 april 2012


Ron Head met AE Michaël17 april 2012

Bron: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/04/17/allow-your-imaginations-to-run-free-and-play-michael-channeled-by-ron-head /

(vertaling winny)

Onze boodschap vandaag is van hoop en vreugde. Harten die gevuld zijn met liefde, licht en blijdschap tillen alles om hen heen hoog op. Laat jullie glimlach en je glinsterende ogen je zware artillerie zijn bij deze laatste stoot.

Velen van jullie genieten er nog van je honger te voeden met nieuwe feiten, met nieuws van allerlei informatie en dat is in orde maar vergeet niet dat jullie werkelijke vooruitgang zit in je hart. Velen zijn bijna verslaafd aan het nieuwe dat zij zien en zien niet de onderliggende waarheid of de waarheid. Het punt van alles dat er gebeurt is de evolutie van de mensheid naar een geheel nieuw soort wezen, een mens die nooit eerder op deze planeet werd gezien. Alles van jou, inclusief je lichaam, zal weerspiegelen wie je bent geworden en werkelijk bent.

Een groot deel van wat jullie verteld werd lijkt nu op een fantasie of op science fiction. We verzekeren jullie dat dit niet zo is. Er is gezegd dat als jullie je het kunnen voorstellen dan is het mogelijk. Wij wijzigen dit. Als jij je het hebt voorgesteld dan heb je het al gecreëerd. In deze tijd, hebben jullie jezelf een tijd toegestaan op je aardeschool, om je scheppingen aan te passen of ze allemaal te veranderen. Maar een van de effecten van jullie binnengaan in de eenheid is de verdwijning van de vertraging in tijd. Jullie beginnen meer en meer te zien dat wat jullie denken en geloven je werkelijkheid wordt met steeds toenemende snelheid. Dit zal vreugde en genoegen brengen in sommige gevallen en in andere verslagenheid, maar het is alleen maar het laatste examen in jullie lange, lange series lessen. Heb beheersing/controle over jullie voorstellingsvermogen en jullie zullen de resultaten beheersen. Dit is de hoofdreden voor ons voortdurend aandringen op dat jullie je focussen op je dromen en aspiraties.

Dit focus is jullie controle. We bieden je twee beelden aan waar je bekend mee zult zijn. Bij het ene is jullie focus intens en vermoeiend. Jullie studeren tot laat in de nacht en hopen dat je klaar zult zijn voor een examen over een onderwerp waar je je niet op voorbereid voor voelt. Bij het andere beeld, dagdroom je over de vakantie die je zo spoedig zult nemen als je kunt. Beide zijn gericht, gefocust. Beide zullen resulteren in een graad van schepping. Zie je, het hoeft helemaal niet veel te vergen. Vind waar je van houdt in je leven en geniet terwijl je dit creëert met je hele hart. Daar ga je nu naar toe. De overlevingsbehoeften die het vroeger soort focus veroorzaakt zal verwijderd zijn. Het focus op het scheppen van je hoogste waarden is alles dat je nodig hebt van af deze tijd naar voren. Ontspan in dit nieuwe weten en laat jullie ware zelf naar voren komen en met volle zeilen varen na zijn lange slaap. Laat jullie verbeelding vrij lopen en speel. Het is tijd om uitbundig te creëren. Stel je dat voor!

Goedendag mijn lieve vrienden. Tot morgen.

Vertaling: Winny


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten